Fyrverkeri er noe dritt.....

 

hallo, Jeg gruer meg til nyttårsaften og det grusomme fyrverkeriet. jeg vet at alle andre går rundt å gleder seg til dette spetakkelet.

Personlig mener jeg at fyrverkeri burde være forbudt. Det burde ikke være lov for halv fulle og drittings mannfolk å uhemmet skyte opp fyrverkeri. Det er jo direkte farlig, selv om med årene det er lagt bedre lovverk på typer fyrverkeri som er lovlig, så hjelper ikke det noe særlig.

Jeg synes synd på alle de menneskene som ikke liker fyrverkeri, eller finner det uttrygt at fulle mennesker skal håndtere slikt. Eller kanskje det bare er meg som ikke liker dette. Når jeg var liten gjemte jeg meg under sengen når rakettene skulle opp. Kan erindre fra en nyttårsaften i teenårene hvor en rakett ble skutt opp inne. For ikke å nevne alle de tilfellene som du leser om i avisen og høre fra folk som jobber i politiet og som ambulanse personell. For ikke snakke om sykehusene. De er jo på full beredskap for dette utyske som skal skje i morgen kveld.

Dyrene våre hater sikkert også alt dette bråket og spetakkelet. Ikke liker de at eierene fester så hardt heller. Tenk på alle dyrene som er på nyttårsaften, dem blir redde, skjelver, bjeffer fordi dem er redde, gjemmer seg, vi mennesker burde tenke litt på dyrene våres og... Og ikke bare oss sjæl, vi burde heller bare ha noen stjerneskudd! Det blir ikke dyrene redde for!

Nei forby dette greiene og ha heller noen store offentlige fyrverkeri, det er tryggere og bedre for alle.   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Hege Merethe


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits