Slutter og blogge!

Hallo, nå skal jeg slutte å blogge! Fordi jeg blogger på denne bloggen nå ; http://jdbswagger.blogg.no/ javascript:mctmp(0);  Og den blogger jeg på hele tiden, har ikke blogga på denne bloggen her nå på drit lenge! Fordi jeg blogger jo på den Justin Bieber bloggen! Og vis dere er kjempe snille, så kan dere jo lese og kommentere på Justin Bieber bloggen! :)

 

Sykt søtt!

 

 

- sett den før ?:-)

halla! :-)

hallo, nå er det lenge sidne jeg har blogga... men har drit lite å skirve om.. Etterpå så MÅÅÅÅÅ jeg finne frem ting jeg skal ha i morra! Skal på nyttårsball i morra!♥ Sååå, i stad så var den en drit snill gutt som skrev på siden min på face ! LOOK!;
 
Søtt!♥♥

ooooooooooog se her a!;

Vis han hadde vært nors! Hadde han vært min! ♥♥ 
ooog, Never Say Never om det!♥♥

 

 

 

- syntes du det hn gutten skrev til meg, avr søtt ?:))
- syntes du Justin Bieber er heit ?:-)

 

hallo!

hallo, nå er det lenge sidne jeg har blogga... men har drit lite å skirve om.. Etterpå så MÅÅÅÅÅ jeg finne frem ting jeg skal ha i morra! Skal på nyttårsball i morra!♥ Sååå, i stad så var den en drit snill gutt som skrev på siden min på face ! LOOK!;
 
Søtt!♥♥

ooooooooooog se her a!;

Vis han hadde vært nors! Hadde han vært min! ♥♥ 
ooog, Never Say Never om det!♥♥

 

 

 

- syntes du det hn gutten skrev til meg, avr søtt ?:))
- syntes du Justin Bieber er heit ?:-)

 

hallo!

hallo, nå er det lenge sidne jeg har blogga... men har drit lite å skirve om.. Etterpå så MÅÅÅÅÅ jeg finne frem ting jeg skal ha i morra! Skal på nyttårsball i morra!♥ Sååå, i stad så var den en drit snill gutt som skrev på siden min på face ! LOOK!;
 
Søtt!♥♥

ooooooooooog se her a!;

Vis han hadde vært nors! Hadde han vært min! ♥♥ 
ooog, Never Say Never om det!♥♥

 

 

 

- syntes du det hn gutten skrev til meg, avr søtt ?:))
- syntes du Justin Bieber er heit ?:-)

 

del 2!

Justin Drew Bieber
Justin Drew Bieber
Bieber i Indonesia i april 2011
Født 1. mars 1994 (17 år)
StratfordOntario
Yrke Sanger/låtskriver
Nasjonalitet Canada
Også kjent som JB
Sjanger Pop og R&B
Instrument Vokalgitarpiano,slagverkinstrument ogtrompet
Aktive år 2007?
Plateselskap Island Records
Nettsted Offisielt nettsted

fyfaaaeen! fineste bilde ♥

Fakta om Justin Bieber !

Justin Drew Bieber (født 1. mars[1] 1994 i StratfordOntario) er en canadisk artist innen genren pop og R&B. Han ble oppdaget på YouTube av Scooter Braun, som senere ble hans manager. Braun sendte Bieber til AtlantaGeorgia for et møte med Usher og for å skrive en platekontrakt med Island Records, hvor han begynte sin profesjonelle karriere. Justin Biebers sang "Baby" er (pr. desember 2011) den mest spilte videoen på youtube gjennom alle tider. [2]

Justin Bieber sin debut-singel, "One Time", ble utgitt i 2009 og havnet på topp 10 i Canada, samt at den havnet på topp 30 i flere andre land. Bieber`s første singel, "One Time", ble sluppet på radio mens Bieber fremdeles spilte inn sitt debut-album. Hans andre utgivelse, My World, kom ut samme år, og solgte tilplatina i USA. Bieber ble første artist som fikk syv sanger fra et debut-album på Billboard Hot 100. Hans første studioalbum, My World 2.0, ble sluppet i mars 2010 og havnet på topp 10 i flere land. Albumet ble innledet av den verdensomspennende topp ti-singelen Baby. Musikkvideoen til denne sangen var i en periode den mest sette og mest diskuterte videon på YouTube.

Bieber fulgte opp utgivelsen av sitt debut-album med en turne, My World Tour. Bieber har blitt nominert og tildelt en rekke utmerkelser. Han ble tildelt Artist of the Year under American Music Awards i 2010, og ble nominert som Best New Artist og Beste Pop Vocal Album under den 53. Grammy Awards. Bieber regnes som et ungdomsidol. I løpet av hans barndom, var Bieber interessert i hockeyfotball og sjakk. Han holdt som regel sine musikalske ambisjoner for seg selv. Som barn lærte Bieber å spille piano, trommer, trompet og gitar. I begynnelsen av 2007, da han var tolv år, sang Bieber på en lokal sang-konkurranse i Stratford og havnet på andre plass. En video av denne sangen ble lastet opp på YouTube. Flere andre videoer av Bieber som sang forskjellige R & B-sanger ble også lastet opp på internett og hans popularitet på YouTube vokste.

Bieber sang Stevie Wonder`s sang "Someday at Christmas" for USAs president Barack Obama og førstedame Michelle Obama i Det hvite hus i Washington DC, som ble sendt på TV i USA den 20. desember 2009. Bieber var foreleser under den 52. Grammy Awards den 31. januar 2010. Den 10. april 2010 var Bieber gjest på TV-programmet Saturday Night Live. I juli samme år var Bieber den mest søkte kjendisen på internett. Samme måned hadde musikkvideoen Baby, gått forbi Lady Gaga sin musikkvideo "Bad Romance" både som den mest sette og som den mest mislikte YouTube-videoen noensinne.

I september 2010 ble det rapportert at Bieber sto for tre prosent av all trafikk på Twitter, ifølge en ansatt i dette sosiale nettverket. Bieber begynte innspillingen av sitt andre album i juli 2010 i New York City. På grunn av puberteten var stemmen hans mye dypere enn den var da han spilte inn sitt første album. Bieber var gjeste-skuespiller i sesongpremieren av krimdramaserien CSI: Crime Scene Investigation, som ble sendt i USA den 23. september 2010. Han spilte en tenåring som står overfor en vanskelig avgjørelse angående broren sin som var kriminell. Bieber var også med i en senere episode som ble sendt i USA den 17. februar 2011, hvor hans karakter ble drept i en skyte-episode.

Bieber uttalte i oktober 2010 at han ville slippe et akustisk album, kalt My Worlds Acoustic. Albumet inneholdt akustiske versjoner av sanger fra hans forrige album, sammen med en helt ny sang med tittelen Pray. En 3-D film og delvis biografisk film som het Justin Bieber: Never Say Never, ble utgitt på kino i USA den 11. februar 2011. Filmen skal ha spilt inn over 30 millioner dollar den første helgen på kino. I juni 2011 ble Bieber rangert som nummer to på Forbes sin liste over mest betalte kjendiser under 30 år. Han er også den yngste kjendisen på denne listen. Hans tredje studioalbum er under innspilling. Avisen The Observer i Storbritannia publiserte en rapport som indikerer at Justin Bieber har mer innflytelse på sosiale nettverk, som f.eks. Twittr, enn Barack Obama og Dalai Lama. Hans Twitter-konto hadde i november 2010 over seks millioner tilhengere og i gjennomsnitt fikk Bieber cirka 24 000 nye tilhengere på Twitter hver dag.

Bieber blir ofte omtalt i ungdomsmagasiner som Tiger Beat og Topp. Statuer av Justin Bieber som er lagd i voks står utstilt ved Madame Tussauds voks-museer både i New YorkAmsterdam ogLondon. Bieber har mange ganger blitt kritisert for å se og høres yngre ut enn hans egentlige alder, hans musikk som i veldig stor grad er rettet mot tenåringsjenter, hans image, og hans hyppige medieoppmerksomhet. Bieber har vært et hyppig mål for internett-bloggere og på diskusjonsforumer, brukere av YouTube og forskjellige grupperinger på Facebook.

Spillopper mot Bieber har inkludert en vellykket kampanje for å sende frasen "Justin Bieber Syfilis" til toppen av listen Google Trends Hot Searches. Foskjellige videoer på YouTube har flere ganger blitt hacket, slik at de omdirigerer brukerne til porno-nettsteder eller for å utløse pop-up meldinger som hevder at Bieber er blitt drept i en bilulykke. Samt at de sender ut diverse rykter som deretter blir sendt videre av brukerne, herunder at Bieber hadde dødd, var medlem i en hemmelig sekt, eller at moren hans hadde mottatt 50 000 dollar for å posere toppløs i Playboy Magazine.


  

Justin Bieber!

Hallaaa, dere har vell sikkert ikke vist at jeg er fan av Justin Bieber ? Men her ser dere hva jeg har skreveet ! :))

btw; dette under her har jeg skrevet på en side som heter ; "iHate Justin Bieber"

folk er fæle! omg, går det ann? de som hater han er bare noen sjalue drittunger! han er et vanlig menneske som bare har en syk stemme og er dritkjekk! og han lever livet sitt helt nydelig, og Justin Bieber (♥) er faen ikke noe gay, og det er det styggeste bilde ever! skjerp dere, serr dere har syke problemer! Og dere kan ikke hate en person som dere ikke kjenner i det hele tatt! Og han kan ikke være gay, når han synger om jenter og liker jenter +++ at han er sammen med Selina! OOOOg flere millioner folk elsker han! og det burde faen med meg dere og, han er drit kjekk, og har flere millioner fans! legg dere.. tragiske drittfolk som dere..

Det er så mange i verden som hater Justin Bieber, har han gjort noe mot dere? Jeg er ganske sikker på at han ikke har gjort noe! Han er bare en helt ordinær gutt som fikk en av sine største drømmer oppfylt! Har ikke alle hatt en drøm? Jeg er ganske sikker på at nesten hver dag så feller han en tåre. Sett deg inn i situasjonen, tenk om mange folk skriver at du skal gå å henge deg eller dø? Det er ikke så jævlig gøy tror jeg... Tenk om alle skulle plaget deg hvis du hadde hatt talent? SLUTT Å PLAGE DEN STAKKARS GUTTEN!
  Når han komemr til Norge skal jeg på den konserten da! Om han kommer!

10 ting jeg hater!

  • At bloggere/folk bare blogger f.eks sånne innlegg ; brb og et bilde, og jeg er syk, og her et det bilder.. mange bilder. Unødvendige innlegg!
  • At blogg.no ikke funker!
  • Hater når det går tom for godiss !..
  • Hater drittunger, som trur dem er noe.
  • Hater rykter..
  • Når face er helt mongo i hode sitt..
  • Når mamma eller pappa ikke tar telefonen..
  • Hater skole.. til tuuusen
  • Hater lekser til tuusen
  • Hater å stå å fryse!

 

- har vi noe til felles? som du haater ?

Chill i sengaaa

hallo, nå ligger jeg i senga og bare chiller (yy Snart skal jeg fikse meg, sminke meg , spise og sånt. Fordi klokka 2 så drar jeg til Gran, for å møte beste jentene!♥ Dette her blir vell sikkert bare ett lite innlegg.. haha, fordi tankene  mine er tomme akk nå x))

sett på en helt sykt danser, se han her og nå du og!
 

hahahahhahaahhahahahahhah!

 

 

 

10 ting dere ikke viste om meg!

♥ Når jeg var liten gikk jeg på turn. Jeg greide å gå i spagaten, men greier ikke nå.. Null sjans..

♥ Jeg hater rot, men roter ganske ofte.. -,-' Jeg må ikke rote så fælt.. haha

 Jeg bruker alt for mye pc bruk

♥ Vennene mine kaller meg Hege. Jeg heter egentlig Hege Merethe♥ Jeg suger i å svømme.. Hater å svømme egentlig.♥ Jeg startet på turn da jeg var 8-9 år♥ Jeg tar ting veldig lett til meg. Tar meg sjeldent nær av kommentarer på bloggen, men tar faktisk til meg så si alt de jeg kjenner sier om/til meg. Rart hvor mye jeg bryr meg om små kommentarer. Viser det sjeldent, men tenker mye på det senere osv. 

♥ Jeg er sinnsykt usunn

♥ Synes egentlig det er litt flaut å blogge. 

♥ Jeg HATER edderkopper/stankelbein

 

 

 

- noe du ikke viste?
-noe du viste?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOMMEDAGEN FOR JORDEN AVLYST ?????????

 

Nettopp lest at NASA har funnet ut at jorden IKKE vil gå under den 21.desember 2012!
Jeg har vel lest den saken tre eller fire ganger for å være sikker på at 
jeg fikk med meg alt og at jeg ikke missforstod noe.
Nå har nasa analysert rundt jorden og endelig funnet det ut , man kan jo ikke bli lei seg for det ?
Jeg er egentlig ikke sånn kjempe overtrosik , men jeg trodde sånn 50% på deg og 
var egenlig litt redd for at alt ting var sant.
Etter filmen "2012" begynte personer å sette spørsmål på om når egentlig verden og menneskene går under.
Og det er vitenskapelig bevist at verden går ned når sola går tom for lys , som er om 4,5 milioner år. 
Det verste med "dommedag" er at folk har tjent penger på dette!
Mange nettbutikker har soldt reddnings pakker og sånne ting for dommedagen , synes det egentlig bare er teit.
Jeg ser at mange sider og folk på facebook skriver hvor lenge det er til verden går under og når vi dør
og det første jeg tenker da er bare "eh........HALLO??!!!! Trenger ikke å skriver sånt!"
(Men såklart aldri skrevet det til personen eller siden) 
Nå håper jeg at 2012 skal bli et fantastisk år for alle! ♥

Link til saken:http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/nasa-avlyser-dommedag-3672499.html#.TwHgcyQO0AM.facebook  

-Tror du på domme dag?

Gran i morra!

hallo, i morra så drar jeg til Gran, for å møte Eila,Marthe Elisabeth, Karoline & Natalie♥ Har ikke sett dem på lenge. Så da blir det en shopping tur i Gran, alltid gøy å være med jentenee!♥ Jeg skal ta med kamera og det skal Eila og! Så da blir det litt bilder, eller ikke bare litt (yy Vi skal kjøpe ting elns, også skal vi på "Mamma Mia" for å spise. Dette kommer til å bli den beste dagen, med beste jentene! Jeg skal ta bilde av det jeg har kjøpt og sånt :) Jeg skal dra dit klokka 2 elns, fordi Eila skal ta toget, og toget gå 14:06. Og kommer på granstasjon 14:16. Så derfor skal jeg, marthe,karoline og natalie dra klokka 2! Såå gleder meg! :) btw; dere burde glede dere til bildenee! :)


Eila♥
  
Marthe Elisabeth♥
 
Karoline♥
 
Natalie♥

 

 

- skal du noe i morra? 

..

hallo, overskrifta suuuger.. fordi jeg ikke viste hva jeg skulle ha som overskrift! ;)  menmen... Istad så dro jeg til bursdag til tanta mi, og jeg fikk ikke skrivi innlegg om det daah.. Og hu bor i oslo, så det tokk litt tid å kjøre, men nå er jeg tilbake. Kom tilbake for 1 time elns. I morra så skal jeg ingenting, utenom at ejg skal hjem! Har vært hos mormor ganske lenge nåå.. hihiih. Og på tirsdag så skal jeg til Gran med beste jentenee! Og da skal vi shoppe litt og bare chille på gran ! (yy Og jeg skal ta med kamera, så da blir det også litt blider! hhih. 

gidder ikke å legge inn bildeeee..

dag 11

hallo, nå kommer days 11

 et bilde av meg

Bilde:

jadaa! :) mehehe

 

- syntes du bilde er fint ? :)

 

Bildene ifra gåår!

hallo, nå sitter jeg på picnik.com å redigerer bildeer! Fordi det tar litt langt tid, fordi det er utrooooolig mange bilder! Meheh, og det ble mange fineee bilder og! Men dere kan få lov til å se 2 av bildene! :) ++ vis dere vil ha dem, så må dere spørre meg først! Fordi jeg setter navnet mitt nederst ved bilde! Sånn til info! :)


Vis dere vil ha dette bilde! Så må dere først spørre meg! På brev eller siden min på facebook ; https://www.facebook.com/pages/hhegemerethebloggno/201448913235988 ! Men dere får med der det står; Hege Merethe F.G

 

- syntes du det var fine bilder ? :)

 

 

2012!

hallo, nå er det 2012!!!!! ♥ NÅ har jeg akk lagt inn bildene som jeg tokk i stad! Jeg ble forøyd med alle bildene! :) Så jeg trur jeg legger dem inn etterpå, altså når ejg står opp etterpå! ;) Såå gled dere til etterpå!

Ett lite titt, på ett bilde!;

ikke kopier bilde! fordi vis jeg finner deet ut, så kan jeg anmelde deg! Så jeg bare sier ifra!

 

-syntes du bilde vart fint ? :)
 - har du tatt noen bilder i dag? av rakettene f.eks ? 

Godt Nyttår!

hallo, godt nyttår! beste lesere! Kos dere i 2012 og bare chill? Snart starter det raketter ♥♥ Gleder meg! og jeg skal ta nnoen bilder av det.. og jeg tokk ett bilde av raketter i stad... men 2 av bildene ble ganske dårlige, og jeg gidder ikke å redigere det nåå! :)


Dette bilde ble en av de beste bildene, som jeg tokk i stad!

dårlig!

hehe, ikke så braa!

 

- syntes bildene ble fine? :)

dag 10

hallo, nå kommer days 10! Og det er av antrekke som jeg har på meg nå!!

kjolen!

 

skoene!


elsker dem! og dem er ikke mine! :)

 

- var antrekke fint ?
- syntes du skoene var fine ? :)

 

Jeg har funnet det ut!

hallo, så lenge dere leserne ikke kom med noen forslag på hva jeg kunne ha som days i dag, så ahr jeg funnet det ut! Og det er nyttårs outfit! Så den kommer etterpå, har ikke fiksa meg helt ferdig enda! Menmen, gled dere! :)
Godt Nyttår!

hallo, kjære lesere! som dere ser, så skrev jeg "kjære lesere" mehehe... Og, Godt Nyttår! Kos dere kjempe masse, og her skal det feire. Gleder meg til neste år, fordi jeg har planlagt litt! Den 3.januar skal ejg på Gran med beste jentene! Marthe Elisabeth & Karoline! ♥♥♥♥♥ Og jeg MÅÅÅÅÅÅ ha en date med bestejenta igjen, Eila pusaan ♥♥♥♥ Og det er drit lenge siden jeg har møtt Eila puseeeen! ♥

Jeg syntes jeg er kjempe flink til å redigere! ♥♥♥♥♥ neidaah, jeg bare tulla! 


 

//google..

//google..

 

 

 

Godt Nyttår!

hallo, kjære lesere! som dere ser, så skrev jeg "kjære lesere" mehehe... Og, Godt Nyttår! Kos dere kjempe masse, og her skal det feire. Gleder meg til neste år, fordi jeg har planlagt litt! Den 3.januar skal ejg på Gran med beste jentene! Marthe Elisabeth & Karoline! ♥♥♥♥♥ Og jeg MÅÅÅÅÅÅ ha en date med bestejenta igjen, Eila pusaan ♥♥♥♥ Og det er drit lenge siden jeg har møtt Eila puseeeen! ♥

Jeg syntes jeg er kjempe flink til å redigere! ♥♥♥♥♥ neidaah, jeg bare tulla! 


 

//google..

//google..

 

 

 

hotnot!

hallo, nå kommer hotnot! ogjaa, jeg vet at det er utrolig seint, men jeg er ikke trøtt! :) mehehe

//google!

 

Fyrverkeri er noe dritt.....

 

hallo, Jeg gruer meg til nyttårsaften og det grusomme fyrverkeriet. jeg vet at alle andre går rundt å gleder seg til dette spetakkelet.

Personlig mener jeg at fyrverkeri burde være forbudt. Det burde ikke være lov for halv fulle og drittings mannfolk å uhemmet skyte opp fyrverkeri. Det er jo direkte farlig, selv om med årene det er lagt bedre lovverk på typer fyrverkeri som er lovlig, så hjelper ikke det noe særlig.

Jeg synes synd på alle de menneskene som ikke liker fyrverkeri, eller finner det uttrygt at fulle mennesker skal håndtere slikt. Eller kanskje det bare er meg som ikke liker dette. Når jeg var liten gjemte jeg meg under sengen når rakettene skulle opp. Kan erindre fra en nyttårsaften i teenårene hvor en rakett ble skutt opp inne. For ikke å nevne alle de tilfellene som du leser om i avisen og høre fra folk som jobber i politiet og som ambulanse personell. For ikke snakke om sykehusene. De er jo på full beredskap for dette utyske som skal skje i morgen kveld.

Dyrene våre hater sikkert også alt dette bråket og spetakkelet. Ikke liker de at eierene fester så hardt heller. Tenk på alle dyrene som er på nyttårsaften, dem blir redde, skjelver, bjeffer fordi dem er redde, gjemmer seg, vi mennesker burde tenke litt på dyrene våres og... Og ikke bare oss sjæl, vi burde heller bare ha noen stjerneskudd! Det blir ikke dyrene redde for!

Nei forby dette greiene og ha heller noen store offentlige fyrverkeri, det er tryggere og bedre for alle. 

Dag 9

hallo, nå kommer dag 9! Og det mangler 2 dager igjen så er jeg ferdig, men jeg aner ikke hva jeg skal ha dag 10 og 11 på! Kan du hjelpe meg? Men som sagt, så kommer dag 9 her nå!

 Facebook profilbilde mitt

Profilbilde mitt;

jeg kan si det! Bilde ble tatt på youcam, og jeg ble ganske fornøyd med det!  


- syntes du det er fint bilde?
- vet du hva jeg kan ha på det siste days dagene? SOM TIL INFO, SÅ MÅ JEG FÅ DEM I DAG, ELLERS SÅ MÅ EJG BARE FINNE PÅ NOE!!!

 

går den rundt ?

test IQ din her! rører bilde på seg ? 

hotnot?

hallo, nå kommer hotnot :)

- hotnot?
- kunne du ha gått med dette på skolen, shopping elns ?

dag 8

hallo, nå kommer dag 8!

 Yndlings film
 Facebook profilbilde mitt

Ynglinds film;
Hehhe, det er UTROOLIG mange, ++ mange som jeg ikke husker navnet på... Kjiipt!
Men her er noen bilder dah;

denne filmen anbefaler jeg på det sterkeste! syyykt fin! ♥♥- har du sett filmen "Letters to Juliet?"
- vis du har sett den!, synter du den var fin? 

hotnot!

hotnot ? 

- kunne du ha gått med dette på en bursdag eller noe annet ? :)

cammer med eilaa! <3

hallo, nå sitter jeg og cammer med eila! ♥ Hu har akk kommet hjem ifra cup! hehe, håndball cup! Så hu sitter og cammer med håndball drakten daah! hehe. Søt du! ♥♥ Og i går så tegna hu meeg! eheh, ligner ikke, men dere kan se bilde dah!
 
meheheh! ♥

Og hu har en blogg, som heter ; http://moely.blogg.no/ , den er ganskeeee så bra! ♥♥♥ ooog her kommer ett bilde av henne, som jeg tokk nesten akk ! 

fineste da liksooom! ♥


 

Film! <3

hallo, nå sitter jeg og ser på film, akk ferdig med å se filmen "Tsunami", ganske trist ++ at den er morsom! (yy anbefaler den! Vis du har sett filmen "The day after tomorrw" så er det nesten det akk det samme!


btw; sengetøyet er ikke grønt, men det er ett teppe! :)

Og nå så skal jeg se filmen "Paul" har aldri sett den før, men den er sikkert gøy elns:)  hey, pretty! køddaaa

 

- har du sett noen ta disse filmene  ? 

 

dag 7

hallo, nå kommer dag 7! :) og om 3 dager, så slutter denne her! men når dette slutter om 3 dager! så kommer det en ny runde med days, bare noen dager etter ;) fordi jeg må lage hva days skal inneholdee ;))

 Bilde av mobilen min
 Yndlings film
 Facebook profilbilde mitt

 

 

Bilde av mobilen;


Samsung! ♥♥

 

- åssen mobil har du ? 

dag 6

hallo, nå kommer dag 6!

 Bilde av dagens outfit
 Bilde av mobilen min
 Yndlings film
 Facebook profilbilde mitt

 

Dagens outfit:bukse; julegave! men cubus genser; julegave!frokost og mobil blogging!

hallo,nå sitter jeg på kjøkknet
og spiser, har nesten akk våkna
hehe. ++ at jeg blogger på mobilen
så derfor blir det mellom. For
at jeg ser hva jeg skriver ;)
Etterpå når jeg kommer på pcen
så skal jeg lage innlegge om
"days" Men nå skal jeg fortsette og
spise, så snakkes :)
vudering av 2 bloggene!

hallo, nå kommer vurderingene av de 2 bloggene!

Første er av: Elisabeth Hellvik
Bloggen er; 
http://fjortisspowah.blogg.no/ 

Header: Hun har ingen header! Så får ikke vudert noe på den!

Design: Designet er veldig enkelt, men jeg liker det! Det er grått! 

Bilder: De 2 første innleggene dine så har du hatt bilde! Braa! Fortsett sånn! :)

Tekst: Du har ikke akk sånn mye tekst eller for lite tekst, men midt imellom! Men det kommer seg, og det er fordi du har akk begynt og blogge! 

Hvor ofte du blogger: Hittil så har du bare blogga i dag! Og det var i dag du laga bloggen, så det er litt vanskelig å si det da! :) Men snakka med hu, og hu skal blogge hver dag! :)

Generelt: Synes bloggen er utrolig søt! Ryddig,lett og finne frem i!

Terningkast:
 

 

 Andre er av; Line og Anna! btw; dem har blogg sammen!
Bloggen er; http://lineoganna.blogg.no/  

Header: De har header av seg sjæl! Den viser hvem de er! Ganske fin! :)

Design: Designet er veldig enkelt, mørke grått! Fint :)

Bilder: De har bilder på alle innleggene sine! Fortsett sånn! :) 

Tekst: Det er litt mye tekst ++ at på noen andre innlegg så er det litt sånn midt imellom! Men det spørrs hva dem blogger om!

Hvor ofte du blogger: De blogger sjeldent! Men de har blogga i dag! Braa :)

Generelt: Synes bloggen er søt og ryddig!

Terningkast:
  

 

 

- blei det bra vudert ? 

vurdere din blogg?

hallo, nå skal jeg vudere 2 blogger! Og dette er det dere må gjøre!;

1: Like min side på face; https://www.facebook.com/pages/hhegemerethebloggno/201448913235988 
2: Skrive i kommentar felte at du har likt siden ++  skrive mere, men det kommer lenger ned!
3; Skrive hvorfor du vil bli vudert!
4; Skrive blogg adressen din!
BTW; må legge ut et bilde av deg! 


gammelt bilde!....

 


 

hotnot!

hallo, nåååå er det lenge siden jeg har hatt "hot or not" såååå det kommer nå!

//google

 

- hotnot ? 

dag 5!

hallo, nå kommer dag 5! haha, så igjennom det innlegge som jeg skrev med mobilen! litt feil deeer, meen jeg skreiv med mobilen daah! :)

 Mine 3 yndlings sanger
 Bilde av dagens outfit
 Bilde av mobilen min
 Yndlings film
 Facebook profilbilde mitt

3 yngdlings sanger;

1;

Justin Bieber: Mistletoe2;

Gabrielle: Bordet

 

Erik og Kriss feat. Nik

 

 - hvem er dine yngdlings sanger ? 

 

Mobil blogging!

hallo, nå blogger jeg på mobilen! Aldri gjort det før thehehe. Og da kaann det b litt feil og. thehe! Men det får gå. haahaha ++ at jeg har fått en nyy mobil, samsung. Ganske fornøyd med den! Den er som en vanlig pc, den er window mobil. Med sånn word, der man kan skrive og jaaa, dere skjønneer haha. Etterpå når jeg kommer på pceen, så kommer days og at jeg må se igjennom det jeg haar skreevet hehe. Fordi det er sikkert noen feil hehehe. Såå snakjes :)
Lik status!

hallo, nå driver jeg på facebook og bare glooooor! spennende!.. haha, ogsåå leste jeg og jaa, også så jeg at "to sider på face" hadde lik status" look ;


 HAHAHAHAHAHA!

 

- lo du `? ahah :)

Nytt design!

hallo, i går så fiksa jeg ett nytt design! Det er rødt, og sånt. Men det ser dere når dere kommer inn på bloggen da :)haha! dere ser når dere leser bloggen! :)

 

 

- likte du designe ? 

dag 4!

hallo, nå kommer det dag 4!

 Bilder av noen av de kjekkeste kjendissene

 Mine 3 yndlings sanger
 Bilde av dagens outfit
 Bilde av mobilen min
 Yndlings film
 Facebook profilbilde mitt

 Et bilde av meg som liten
 Yndlings kjendisene mine

bilde;

1; Justin Bieber

damn!♥♥♥

2; Taylor lautner

 

- syntes du de var kjekke?
 

God Jul! <3

dag 3!

hallo, nå kommer dag 3!

 De kjekkeste kjendisene
 Bilder av noen av de kjekkeste kjendissene

 Mine 3 yndlings sanger
 Bilde av dagens outfit
 Bilde av mobilen min
 Yndlings film
 Facebook profilbilde mitt

 Et bilde av meg som liten
 Yndlings kjendisene mine

 

kjekkeste kjendisene;

♥Justin Bieber!
♥Taylor Lautner!

 

- syntes du de er kjekke ? 

Juleaften!

hallo, i dag så er det juleaften! Det er så utrolig koselig nå, fordi jeg sitter og ser på " Tre nøtter til Askepott" det er sikkelig jul! ♥ 
 

//google!

Det er sikkelig koselig! Det er liksom Jula!  Og jeg tokk noen bilder i går!


Gaveer! ♥♥

♥♥

 

Gleder meg kjempe mye til etterpå!

- gleder du deg til gaver og sånt ? :)
 

Juleaften! <3<3<3<3

hallo, nå er det juleaften! er ikke noe trøtt! ♥ gleder meg noe syykt til "imorra" etterpåå, ehhe! gaveeer, god maaaat! nissen ikke minst ! ♥♥ Gledeeeeer meg aller aller aller aller aller aller aller aller aller aller aller aller mest til gavenee og maaten ! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 

 

Juleaften i morra! løve it!

hallo, i morra så er det juleaften, fuu jeg gleder meg noeeeeeee syykt! ♥ God Mat! Julegaver! ♥♥♥ Hele familien er samlet! ♥♥♥ ++++++ julenissen kommer i morra! ahha! 

og ikke minst, som jeg fant når jeg leita på google!; 

fineste gutten!♥♥

 

dag 2!

hallo, nå kommer "dag 2" :)

 Blogger jeg leser fast
 De kjekkeste kjendisene
 Bilder av noen av de kjekkeste kjendissene

 Mine 3 yndlings sanger
 Bilde av dagens outfit
 Bilde av mobilen min
 Yndlings film
 Facebook profilbilde mitt

 Et bilde av meg som liten
 Yndlings kjendisene mine

 

Blogger:

1; http://jeanettcupcakeee.blogg.no/

2;  http://sophieelise.blogg.no/

3;  http://tcmn.blogg.no/

 

- leser du noen ta disse bloggene ? 

 

btw; det er ikek sikkert det blir noe days i morra, fordi da er det juleaften! Men det kan kanskje komme, og da lir det ett ++ bilde av det jeg har på meg da! ;))

11 dager!

hallo, haha, ja jeg vet at jeg hadde sånn days føør! Men jeg starter på nytt! Og den kommer i dette innlegge! yeaa! så her kommer det første!

11 DAGER:

 et bilde av meg
 Blogger jeg leser fast
 De kjekkeste kjendisene
 Bilder av noen av de kjekkeste kjendissene

 Mine 3 yndlings sanger
 Bilde av dagens outfit
 Bilde av mobilen min
 Yndlings film
 Facebook profilbilde mitt

 Et bilde av meg som liten
 Yndlings kjendisene mine

 

1:


ikkefint! theheheh

 

- har du hatt days føør ?

juleferie i morra! digg!

halla, i morra så er det juleferieeee! ♥ I morra så blir det bare chill skoledag daah, se film,godterii!, grøt, gå rundt juletreet oooog volleball turnering med bare 8.klasse! Dette skal bli chill dag!  Man kan bare chille i morra jaaass! Også er det bare 3 dager igjen til juleaften i morra, fyy gleder emg som en liten unge! ;oo haha. Og etterpå så skal jeg være med lillesøstra mi, mamma og bli med på sånn juleavsluttning for lillesøstra mi daaah!  


oidaaah...

 

- når har du juleferie ? 

- gleder du deg til juul ? 

hallaa! &lt;3

halla! nå er det bare 5 dager til jul! fyy, jeg gleder meg.. god mat,gaver ikke minst!♥ og at hele familien er samlet! Og nå siter jeg bare i senda og chiller, og hører på musikk! (yy I dag så har det vært litt chill dag på skolen, unntatt i k&h, fordi da møtte vi skrape ta maling på pultene -,-' boring! men vi gjorde noe annet og daah! enn baredet. Også i engelsken så syngte vi julesanger♥ Og i språk, så så vi på snutter på youtube, sånne jule snutter :) Sååå dagen var litt chill i dag! 
wææ, 5 dager igjen bare! ♥

også syntes jeg bv min var litt sånn nydelig! ♥♥♥♥ 
btw; bloggen hennes er ; http://jeanettcupcakeee.blogg.no/ du burde sjekke den! :)

 

 

annkristin &lt;3&lt;3&lt;3

hallaa, nå er jeg hos bv miin, ann kristin! ♥ ogsåå sitter vi og ser på youtube på sånne fooolk! hahah.. Meeen, atlså har dere hørt nyheten ell ? ;oo jævelig trist, se linken ; http://lmfaooslospektrumavlyst.moo.no/ faen såå kjipt!:(

LMFAO konserten er avlyst  ooog, jeg som skulle dra !


vet at cammen er fucka, men kan ikke noe for deet! :)
snakkeees
åhalla, lenge siden jaas!

åhallaaa, vet jeg ikek har blogga på lenge -,-' meen jeg har bare ikke hatt tid til det! meen nå må jeg serr skjerpe meg, meheh. Så etterpå så skal jeg på julegave shopping ! ♥ Og nå vet jeg ikek hva jeg skal blogge mere om thiih! Så snakkes daah

tentamen er snart lagt på hylla en stund!

hallaaa, i da så hadde vi tentamen i engelsk! booring, vi hadde 6 spørsmål også skulle vi lage en fortelling! haha, booring! Og i morra så er det matte halv dag! såå da har jeg jo da lagt tentamen på hylla på en stund nåå! :)


ntåå, søteste lillebroren! ♥

Mobbing!

Jeg tenkte å ta opp et ganske viktig tema på bloggen i dag og det er om MOBBING! Jeg synes at mobbing er veldig dumt, men det er mange andre som blir mobbet på en helt annerledes måte. De blir sparket, slått, banket opp, rakkert ned på fra de som mobber. Ja, alle de verste tingene.
De som mobber har blitt mobbet selv en gang eller har det vanskelig hjemme, og de som mobber skal gjøre sånn at andre personer og får det vanskelig, men selv om dere har blitt mobbet så trenger dere ikke å mobbe selv siden dere vet hvordan det føles. 
Nesten alle som blir mobbet får dårlig selvtillit, gråter hver dag, vil ikke gå på skolen eller blandt folk.. De vil bare være inne og ligge i senga si og gråte. Det er ikke bra å mobbe, og jeg synes at de som mobber er egentlig veldig feige siden de tror at de er noe, men det er noen som er mye bedre enn de, og det er de som ikke mobber, og stopper mobbinga. På skolen vår er det noen som blir mobba.Og det var sånn ca 1 uke siden elns folk tokk film av og la det ut på nett, det kan kalles litt "mobbing" og det skjedde på skolen min!

mobbing!


hallaa!

hallaaa, haha viste ikke hva jeg skulle ha som overskrift, så da bare skrev jeg noe! (yy Idag så har skoledagen bare vært chill, som sakt så hadde vi språk i første time, men så lenge "C" og "B" hadde tentamen i dag, så da ble 2 av språk klasserommene opptatte! Så da kom "D" inn til oss, også så vi på en film, som heter da "Step up" faktsik litt bra film! På barneskolen så så vi "Step up 2" og den er vartfall bra! Også har vi hatt boksamtale 3 grupper, også til slutten av dagen så hadde vi samf. Ogsåå, bestemmte vi hva vi ville danse på de 2 dansedagen til neste år! 


//arkiv!

 

familien og venner betyr alt!!

Du spytter på meg ... Jeg tørker det bort!
Slå meg ... Jeg kan ta den!
Snakker drit om meg. Jeg kan fortsatt ikke høre deg!
Men berøre min familie eller noen nær meg, kan du like godt begynne å grave din grav!
Sett denne på din blogg om din familie og dine venner betyr alt for deg ♥ :)

Fineste spotify`en! &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3Søteste lillebroren!

Hallaaaa, i stad så tokk jeg og min søteste lillebror Kenneth Andrè bildeer! haha, og jeg må jo da si det ble fine bilder! hahahaha, men her kan dere se!

Litt søt med høyehæler ? haha ily beste lillebroor! ♥♥


daaamn! ♥♥ halla babeee! ♥♥

Deiliiiig Kenneth Andrè ! ♥"Gi meg din hånd" ♥

(yy ♥

Babeeeee den lillebroren aa

Søteee vi er, ja vi veet ♥♥

Fint å bare se beina!

Trøtt ? ♥

Fuck trynet mitt! 

Ilyy! <3 ♥

halla kjekken! halla fuck trynee!

Hallaaaaa fining ! ♥

U smile, I smile! ♥


Fin ræææv ! ♥


Beste lillebroooooooor ! ♥

- fine bilder? ♥

tentamen i dag! ferdig..

hallaaa,  i dag så har vi hatt tentamen på skolen! funfunfunfunfun. bedre en vanlig skole daah! ogsåå var det bare chill å ha det! Satt forran pcen i en hel dag (nesten) og bare skrev en fortelling/fantasy yeea! Så min fortelling ble på 3 sider, på slutten så viste jeg ikke hva mere jeg skulle skrive om, så da måtte bare fantasien komme inn! Også fikk vi bare ett frimenutt, fordi resten av dagen så skulle vi skrive (y yeaa, haha!  Også btw; vi fikk kun lov til å skrive 2-3-4 sider daaa!

hehaaaaaaaaa, ett bilde når vi var ferdig (yy


halla babee, kdda

- har du hatt tentamen før ? 

- hvor mange sider har du skrevet på en tentamen før ? 

bilder!

hallaaa, nå har jeg tatt bilder av meg og søstraa mii! (yy hahahaha, kjeder oss jaas
 

- fine bilder eeeeeeell ?  ahha døøør av noen!

vilhaa!

hallaaaaaaa, dette under her er det jeg vil HAA MEEEEEST i julegave! 

 

- har du noe ta dette ifra før ? 

 

uten fb i en hel uke! ;oo ++ tentamen ukee!

hallaaa, som i går elns så la jeg ut ett bilde av "vis 95 stk liker, så skal jeg ikke være på face en hel uke" elns står det, og det er denne uka her da.. -,-' ! I morgen,torsdag og fredag så er det tentamen! yeeaa, bedre en vanelig skole daaaah. Og i morgen er det norsk tentamen, skal skrive en "fantasy fortelling" elns, he-he. Ene vennina mi som hadde den i dag sa at det var chill, fordi dem ikke hadde noen lærereee! haha. Så får håpe vi og ikke får noen lærere i morgen! yeaaa!

I går så skrev jeg ett langt innlegg om Justin Bieber ♥, og jeg fikk "ros" av en annen Justin Bieber fan, utrolig bra skrevet! elns skrev hun, men det kan du se på innlegge om Justin Bieber!

BILDER!


veeet, dårlig kvalitet.. 


matte og engelsk tentamen, hav vi skal ha meed! (yy


blææææ, fuck trynet hadde på lite mascara, fordi jeg ikke fant den andre gode mascaraen!

btw; kjolen ved siden av skal jeg ha på juleaften ♥♥♥♥♥

 

- når har du tentamen  ?

- har du hatt tentamen ? 

- liker du Justin Bieber ? 

Justin Bieber!

Hallaaa, dere har vell sikkert ikke vist at jeg er fan av Justin Bieber ? Men her ser dere hva jeg har skreveet ! :))

btw; dette under her har jeg skrevet på en side som heter ; "iHate Justin Bieber"

folk er fæle! omg, går det ann? de som hater han er bare noen sjalue drittunger! han er et vanlig menneske som bare har en syk stemme og er dritkjekk! og han lever livet sitt helt nydelig, og Justin Bieber (♥) er faen ikke noe gay, og det er det styggeste bilde ever! skjerp dere, serr dere har syke problemer! Og dere kan ikke hate en person som dere ikke kjenner i det hele tatt! Og han kan ikke være gay, når han synger om jenter og liker jenter +++ at han er sammen med Selina! OOOOg flere millioner folk elsker han! og det burde faen med meg dere og, han er drit kjekk, og har flere millioner fans! legg dere.. tragiske drittfolk som dere..

Det er så mange i verden som hater Justin Bieber, har han gjort noe mot dere? Jeg er ganske sikker på at han ikke har gjort noe! Han er bare en helt ordinær gutt som fikk en av sine største drømmer oppfylt! Har ikke alle hatt en drøm? Jeg er ganske sikker på at nesten hver dag så feller han en tåre. Sett deg inn i situasjonen, tenk om mange folk skriver at du skal gå å henge deg eller dø? Det er ikke så jævlig gøy tror jeg... Tenk om alle skulle plaget deg hvis du hadde hatt talent? SLUTT Å PLAGE DEN STAKKARS GUTTEN!
 
- liker du Justin Bieber ? :) ♥


&#915;&#945;&#956;&#974;&#964;&#959;!

hallaaa, som sakt så skal jeg ikke drive på facebook på en hel uke! fack, kommer aldri til å skjee, meeeeen vis du ser på dette bilde så haha ja ; jadaaaaa, døøøør!

ogsåå, ++++ at jeg ikke skal banne i en hel uke! livet mitt er litt ræva nå! ahhaahhahahaha

 

- har du lagt ut sånn før ? :))

rydde rom, flink!

hallaaaa, nå så skal jeg rydde rommet -,-' hahha, meen det er ikke så rotete daa heldigvis! yeaa, såå nå må jeg bar fortsette og rydde (yy !

grr ♥

chill

hallaaaa, nå sitter jeg på rommet og chiller,  som du sikkert ser på overskriftaa thha! OOOOg sitter og ser på tv, og det er faktisk "Fairly dd Parents" theheh, ikke noe annet og seee daah! ♥

wæææ, smelteeeeeeeeeeeeeeeeeeer ♥♥♥♥♥♥♥♥

- Liker du JustinBieber ? ♥

- Chiller du nå midt på natta ? x )

helg,chill,oppe hele natten!

hallaaa, i dag er det heelg herlig! Så nå sitter jeg i stua og bare chiller med brus og toffiee ♥ det er så heeerlig! På skolen i dag så har det ikke skjedd en dritt! Hahha, må le når vi hadde naturfag. Vi bråkte, eller lo daa, også skreik "Elin" den naturfag læreren våres; Hold kjeft elns? også mye annet som jeg ikke husker, ahhaahahah må lee!

Meeen, nå skal jeg bare sitte å loke forran pc, til jeg skal boort! tehhe

snakkkkeees :)

haha

halla fin magee!

hallaaaaa, jeg hadde lakt ut en sånn status på face denne her ; De som liker skal jeg skrive på magen min og legge ut på facebook!♥  og det var 52 stk som likte, så da ble magen min fiin! thaha. Dere kan se bilde daah

som sakt: halla sin magee! haha

 

- har du lagt ut sånn status før på facee ? :))

Gleden er ikke bare for småunger, også for store unger! :)

 hallaaa,tenk at det er første desember i dag, fy som tiden flyr! Og det er ikke noe snø utee ;oo, og det er jo ikke spådd NOE snø i hele desember, fyy en julaften uten snø? ikke noe julestemning her! ååå, vil ha snøø! ♥ Meen dere lurer sikkert på overskrifta! thehe, jodaa det er at jeg har fått kalender! yeea, desember burde ikke være uten en søt nisse kalender (yy, haha dere skjønner hvorfor jeg hadde den overskrifta daa! Og sjølsakt så har jeg fått pakkekalender i dag og daa ♥ Men over til noe annet, så har jeg ikek hatt days, på 4 dager nå ;oo så da kommer det i dette innlegge!

Daaays;

2:Blogger jeg leser fast

Det er :  btw; gidder ikke å fikse link, lang tiiiid (yy
voe.blogg.no ♥
blogg1blogg2.blogg.no ♥
malenestax.blogg.no ♥
torabraenden.blogg.no ♥
frkframstad.blogg.no ♥
hellemarenh.blogg.no ♥
3; 3 av mine yndlings sanger
Justin Bieber: Mistletoe

Skrillex: First Of The Year (Equinox)

Erik og Kriss feat. Nik

elsker de sangene ! ♥♥♥
4; Bilde av mobilen minyeaaa, fin mobil!
5; Bilde av det jeg har på meg

bare fuck det som er på gulvet! er ikke mitt rom, he-he
jadaa, dette ble ett langt innlegg! yeea, men nå skal jeg game supercoow, faktisk så er det drit gøøøøy! hahahahahah ♥
skolee! -,-'

hallaaaaaa, nå så stikker jeg til skolen, eller jeg skal ta buss da he-he Og i dag så har jeg og noen andre i klassen min boksamtale, skal snakke om den boka vi har lest daa.. såå, ja vi har hatt 1 gang før også boksamtale, så håper denne også går greeit, thehhe..

 

- har du hatt boksamtale før ? 

hallaaaaaaaaaa! :)

hallo, nå har jeg tenkt til å ha sånn 11. dager igjeeeen! thhheheeh, så da kan jeg vell starte 1. dag i dag daa! (yy

1.Mitt favoritt tv-program

Det er ;

Hotel Cæsar ♥

Ogd et skal jeg nå da se om er kvarter ! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥


graan! :)

hallo, nå har jeg akk kommer tilbake ifra gran! :) jeg har kjøpt 2 tiing, woow mye! hahaha. Men her kommer det oooog, det blir cam bilde, forid jeg ikke gidder å finne kamera! :) hahhaha latskaap (yy 

eos- rosaa , det kommer bedre bilder etterpå, da jeg gidder å finne kamera :)

jadaa, fuck bare ansikte! ahhaha

 

hallaaaaa! :)

hallo, nå sitter jeg her og bare chiller etter at jeg har dusjaa haha! og nå vet jeg ikke akk hva jeg skal gjøree, skal vell snaart sminke meg og såånt :) heheh... Vet veldig lite innlegg, men jeg vet ikke hva jeg skal blogge om!.. haha

 

hotnot!

// bilde fra google! 

klærne hotnot ? :) ♥

Skrillex: First Of The Year (Equinox)

helg!

hallaaaaa, nå er det helg herlig! jeg skal ligge borte i helee helga, digg! I morgen så skal jeg og de andre folka stikke til Gran (yy ihih, også på søndag så skal en dame som jeg er hos, på sjukehuset på Gjøvik! Så skal vi vell, ogsåå skal vi på Mac`Donalds ♥ elns det skrives ! :) hahaha

- nærbilder er alltid tøøft! (yy kdaaaaa hhaha

yeeah! kos med loooonerpartyy (yy

Erik og Kriss feat. Nik

jeesdaaa, la inn en musikk! skulle prøve det nye saken her på blogg :) hhahah

 

jeg døør litt!..

Datter: Hei mamma, jeg går på rommet mitt med kjæresten min.

Mor: Ok ikke gjør noe dumt!

* Datter og kjæresten går inn på rommet *

Datter skriker: Baby Baby Baby oooh!

* Mor løper inn i rommet *

Mor: Hva gjør du!?!?!?!?!?!!!

Datter: Mamma!? vi har sex.... KOM DÆ UT!

Mor: Å takk gud! Jeg trodde du hørte på Justin Bieber...
 [http://lik-dette.com]

 

- skjønner du ? ahhaha

- skjl

halla balla! :) haha

hallo, nå sitter jeg i senga og chiller, skal snart gå g fikse meg ferdiiiiig :) hih, jeg lizzom fiksa det meste, mangler og fikse drikke til maten så er jeg ferdig, fordi jeg lagde maten i gåår (yy smaart! Og som sakt så er det chill dag i dag, vi har bare; K&H i 4 økter, også er det klasseråd frem til mat og det er kl:halv 12! også er det engelsk etter matfrimenutt, også er det språk! Snakk om chill dag i dag aaaa, elsker mandager! ♥ og fredager daa ♥ 

btw; elsker veggen min! ♥

 

- snakkes daa!

 

- er ikke veggen min råå ?  ell 

Hun fikk blomster...

Hun fikk blomster!
Hun hadde ikke bursdag eller annen merkedag.
De hadde hatt sin første krangel, og han sa mange
stygge ting som såret henne.
Hun vet at han angrer og vil ikke si slikt igjen,
fordi han sendte henne blomster. . . 
Hun fikk blomster igjen!
Det var ikke bryllupsdagen deres, eller en annen
spesiell dag.
I natt dyttet han henne mot en vegg og ristet henne. 
Når hun våknet dagen etter, var kroppen hennes
smertefull og full av blåmerker.
Hun vet at han angrer, fordi han sendte henne blomster
om tilgivelse.
Hun fikk blomster nok en gang!
Og det var ikke morsdag eller noen annen spesiell dag.
enda en gang hadde han slått henne, mer voldelig enn før.
Om hun forlater han, hva skal hun gjøre?
Hvordan kan hun beskytte barna sine?
Og økonomiske problemer?
Hun er redd han, men tør ikke gå fra han.
Og hun vet jo at han må jo angre, fordi han som vanlig
sender henne blomster om tilgivelse. . . 
I dag var en veldig spesiell dag!
Hun fikk en haug av buketter fra alle som kjente henne
og som var glad i henne. Det var hennes begravelse!
I natt, klarte han å drepe henne. Han slo henne til døde.
Om hun bare hadde hatt mot nok til å forlate han,
hadde hun ikke fått så mange blomster idag! 
Del denne om du er imot Vold I Hjemmet.
herlig lørdag! :)

hallo, denne lørdagen her har vært herlig, bare for å ha sakt det! ♥ hoh. Istad så tok jeg og Caroline bilder, på thelolcam ♥ i loveeeiiit, hoho. så dere kan vell se det daa :)

hiih, vi er sikkelig søtee ♥

 

- syntes du bildene var finee ? :)

oppdatert bloggen! fiksa på bloggen!

hallo, nå har det kommet en ny Meny knapp på siden! Og den heter "blogger", det er det bloggene som jeg leser! Og dere ser jo det daaa.. ihih

ohho, slang bare inn ett bilde! :)

- hege merethe

blogger som jeg leser! :)

Her er det noen blogger jeg har lest i det siste;

Therese Charlotte sin; http://tcmn.blogg.no/ en kjent blogger sin! ♥

Emma sin; http://esemma.blogg.no/ bestevennen min siin! ♥

 Sophie Elise sin; http://sophieelise.blogg.no/ en kjent blogger sin! ♥

Emilie sin; http://www.voeblogg.no/ en kjent blogger sin! ♥

Bilder av dem; 

Sophie Elise!

Emilie!

Emma!

Therese Charlotte!

- leser du ta noen av de bloggene ? :)

love!

///My picnik designs: BesoStay with the fantasy...blonde, boy, couple, girl, sun - inspiring picture on Favim.comI'll always be there for you.. you were always there for me. | hold_hope_fast on XangaTumblr

Så søtt!

- syntes du det var søtt ? :)

hihhoohoh! sant ! :)

Vi JENTER...
Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi leser shampooflasken i dusjen.
Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør ... "Hva?" selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret...
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger.
Vi føler oss usikre på sexuelle saker...
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs regner vi ut, hvor mange timer vi når å sove.
Kopier dette til din status hvis du kjenner deg igjen ♥

 

- har du gjort noe dette føør ? :)

hallo!

hallo, vet at jeg ikke har blogga noe i dag! forid jeg har bare chilla, maaks.. eller bare ikke orkaa, høøh.. Men nå så blogger jeg daaaaaa! ohhohoh. Og nå sitter jeg barnevaaaakt, hadii 

hotnot!

 

hjemmeee!

dette innlegge skrev jeg i stad, når jeg kom hjem! men jeg fikk ikke lagt den ut ;LL

 

hallo, nå har jeg nesten akk kommet hjem, hoho. Så nå sitter jeg og bare chiller forran pc med godteri, hoho sunn! Og jeg skal kanskje bytte rom i daaaag (yyy ohoh! herlig, men det skal jeg blogge om senere, vis jeg skal bytte rom i dag daa! 

 snakkes......

 

 

Ny uke! Nye muligheter!

hallo, nå driver jeg og fikser meg til skolen! ohyeaah, neidaa, ahha. Men ejg driver og fikser meg til skolen, også nå er jeg joda snart ferdig. Mangler bare å finne bøker som jeg skal ha med, i fagene jeg skal ha i dag ohoh. Og på mandagene er det bare "chill" daag, fordi da har vi bare; K&H, Engelsk & Språk, 4 økter med K&H, chiiiill! maaks, hooh. Men hadeee, må fikse videre! :)

 

 

 

- Greier du og følge dyre på skjermen ? 

- Åssen "chill" dag i uka har du, sånn på skolen ? 

nei! dette funka ikke!

hallo, den 10.november så skrev jeg et innlegg om at jeg skulle ha en bloggpause, men det funka ikke! I helga så har jeg hatt litt blogglyst, og det har jeg kjempe masse nå! Så jeg starter igjen. Som dere ser så har jeg fiksa nytt design, ble litt lei den jeg hadde føre! Så nå skal jeg fikse litt mere med designet, er ikke helt ferdig med det hihi. Og dette innlegge kan bli litt lang nå, fordi nå kommer det noe med "dream outfite" "hotnot" og litt annet :)

Dream Outfite!

- hva syntes du ? :)

 

HotNot!

- hva syntes du ? hotnot

BTW; når du skal svare på kommentar, så kan du f.eks svare; Dream Outfite;... det du vil skrive! og på HotNot!; "hot" eller "not" hav du syntes du skal skrive :)

 

 

 

bloggpause!

hallo, jeg vet jeg ikke har blogget på lenge, men det er pågrunn jeg ikke har akkurat giddet og blogge, så jeg tenkte jeg skulle ta en bloggpause en periode.
Grunnen til at jeg tar en bloggpause er: at jeg syntes det er litt kjedelig og bare sitte her og skrive
hva jeg har gjort i dag,og det er ikke alltid jeg vet hva jeg skal blogge om heller, derfor tar jeg en bloggpause. Men får håpe der eleser bloggen fortsatt, utenom at jeg blogger, og kommenterer på denne innlegge ;)
Det kan hende jeg skal begynne og blogge igjen! kanskjee, fordi det er ikke alltid jeg har blogglyst eller! 

Her er det noen blogger jeg har lest i det siste;

Marthe Elisabeth sin; http://blogg1blogg2.blogg.no/ bestevennen min siin ! ♥

Emma sin; http://esemma.blogg.no/ bestevennen min siin! ♥

Karoline sin; http://kkarolinekjensberg.blogg.no/ bestevennen min siin! ♥

Emilie sin; http://www.voeblogg.no/ en kjent blogger sin! ♥

hotnot;

 

heeeeey!

hallo, har ikke fått blogga på lenge, fordi blogg.no har vært litt fuckaa -,-' hate iiiit! I dag så fikk vi sånn lapp, om at vi ska ha sånn filmvake på skoleen ♥ sååå, det blir på fredagen daa, så det blir chill. Med den nye klassen ♥ såå, nå skal jeg KANSKJE begynne å pakke litt ooog sååånt, skal ha med sånn reiseseng saak, ahah ♥ snakkes :))

 

jogge !

hallo, da skal ejg og søstra mi annkristin stikke og jogge, også skal vi kanskje ned til hiff elns sånnd et skrives.. hahaha ♥ såå prateeeeees :))grr, naaam kdda

LESE DIN BLOGG ?

 

hotnot

 

 

like ?

Tar deg to sek å like facebook siden min  >HER< :))

Jeg trekker en vinner av alle som har likt :))
Premien er 5 komentarer og innlegg om bloggen :)

btw; kommenter at du har likt, ++ du må skrive hele navnet ditt, som du har likt med på facebook ! 

hotnot

hotnot ? 

skolefriii!

hallo, i dag så har jeg en liten sånn "skolefri", fordi jeg sto opp klokka 8, og bussen går kvart over 8. Og jeg bruker ikke et kvarter på å fikse meg, vartfall 1 time! haha... 

heei!

hallo, ja jeg vet at det er litt siden jeg har blogga, men jeg er hos natalie, så da har jeg nesten ikke blogga. Fordi vi ahr gjort myeee hahha tull, og såånt, laga kake og annet... Men skal seriøst skjerpe meg! 

hotnot!

hotnot kommer i dette innlegge! :)

//google. fant den ikke på bloggen hennes, viste ikke om bloggen hennes, søkte bare på google store vesker..

MIN MENING:

hothothothot, den veska er eeeeelsk!

 

besøk hos natalie! ;***

OBS: dette innlegge skulle bli posta i går, men det gikk ikke. Så det kommer nå.

 

hallo, nå er jeg hos natalie ♥ og vi bare chiller!  og vi hører på musikk, og natalie snakker med kjæresten siiin, søøtt :))  if nothing goes right,go left

random blde ifra weheartit.com 

pepperkake og brus!

hallo, nå har jeg akk kommet hjem ifra skolen, og nå sitter jeg og spiser pepperkake og drikker brus også ser jeg på tv, hahaha. :))

naam daaaaa! btw; drit i ansikte!

 

- spiser du peppekake  ?:))

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits