heei!

hallo, ja jeg vet at det er litt siden jeg har blogga, men jeg er hos natalie, så da har jeg nesten ikke blogga. Fordi vi ahr gjort myeee hahha tull, og såånt, laga kake og annet... Men skal seriøst skjerpe meg! 

hotnot!

hotnot kommer i dette innlegge! :)

//google. fant den ikke på bloggen hennes, viste ikke om bloggen hennes, søkte bare på google store vesker..

MIN MENING:

hothothothot, den veska er eeeeelsk!

 

besøk hos natalie! ;***

OBS: dette innlegge skulle bli posta i går, men det gikk ikke. Så det kommer nå.

 

hallo, nå er jeg hos natalie ♥ og vi bare chiller!  og vi hører på musikk, og natalie snakker med kjæresten siiin, søøtt :))  if nothing goes right,go left

random blde ifra weheartit.com 

pepperkake og brus!

hallo, nå har jeg akk kommet hjem ifra skolen, og nå sitter jeg og spiser pepperkake og drikker brus også ser jeg på tv, hahaha. :))

naam daaaaa! btw; drit i ansikte!

 

- spiser du peppekake  ?:))

LOVE!

LOVE! ♥

 

- var det fint bildeeeeeeeee ? 

 

Halvdag!

hallo, nå sitter jeg i halvdagen og blogger, thaah. Får engentelig ikke lov, men læreren har ikke sett det, og når hu kommer så må jeg jo da bare krysse ut blogg.no. Thahahahah, men jeg har halvdag i norsk, og vi skal skrive ett leserinnlegg. Så nå må jeg stikke, læreren kommer snaaart..

 

- har du blogger i en halvdag/heldag ?

 

møte eila-så ballbingen!

hallo, snart så stikker jeg for å møte eilaaa ♥ på sittpåslettaaaaa, funfunfun, så stikker vi ned til ballbingen så driver vi der så, vet jeg ikke hva annet vi skal gjøre tahahha :)))because of youuu ! ♥

stygge facebook!

hallo, når jeg kom hjem også skrudde jeg jo på pc, som vanelig, hahahaha.Så når jeg skulle publisere noe på veggen min på facebook, så kommer dette frem ! ;

skjønner hvorfor jeg hater facebook ? btw; facebook har gjort sånn at jeg ikke får publisert noe på statusen min eller kommentert en drit ! i hate facebook, akk nååå! -,-'

 

- har du fått sånn føør ? :)

halla balla!

hallo, nå er det litt lenge siden jeg kom hjem, men samme deeet :) så nå sitter jeg og bare chiller i stuaaa, heerlig helt sykt utrolig fin.:) snakkes :))


hjemme ifra kinoooooooo!

hallo, da er jeg hjemme ifra kino med eila og natalie ♥ her kommer bildeer :følger med jaaa ♥


filmeeeeeeeeeeeen ♥btw; det er natalie ♥

 

- fine bilder ? :)

20 motetips

Du kan gjøre deg selv til kveldens stjerne bare du kler deg riktig for din egen kroppstype. Tenk over følgende: 

1.Prøv på alle dine favorittklær mens du forsøker å huske hvordan de passer deg og ser ut på kroppen din, samt hvordan fargene passer. Deretter drar du ut og shopper etter klær med samme passform som dine favoritter i skapet. Se etter lignende stoffer, form, lengde og farger. 

Vidt skjørt med høyt liv er en av sommerens og høstens desiderte motetrender og en trend som passer de fleste. Foto: Asos.com
Vidt skjørt med høyt liv er en av sommerens og høstens desiderte motetrender og en trend som passer de fleste. Foto: Asos.com

2.En flott passform gjør et antrekk lekkert akkurat som en dårlig passform kan ødelegge et. 

3.En feminin dress er et av de beste antrekkene du kan ha i skapet ditt. 

4.Husk at mørke farger gjør at kroppen din ser lengre og slankere ut, og lyse farger forstørrer. 

5.Velg en jakke med ermer som rekker til håndleddet når du strekker armene ut, og lengde til hoftene. 

6.Bukser er for de fleste mest flatterende om de er helt rette eller med enkel bootcutsleng. 

7.Sørg alltid for å ha en enkel bomullscardigan i skapet ditt, den kan brukes til alt. 

8.Velg bukser etter fasong, har du noen kilo for mye vil en bukse uten stretch ofte være mer flatterende. 

9.Har du liten rumpe skal du bruke en stor topp over smale bukser. 

10.Har du kort liv skal du bruke en lang topp sammen med en kortere underdel. 

11.Har du liten overkropp og er større fra livet og ned vil en mørk bukse og en lys topp gjøre at kroppen ser bedre proporsjonert ut. 

12.Har du lang overkropp kan du bruke en kortere topp sammen med lange bukser. 

13.Vis frem den mest flatterende delen av kroppen din ved å kombinere mer ettersittende plagg sammen med løse plagg. Ensfargede antrekk vil virke slankende, så ikke bryt opp med for mange farger dersom du ønsker å se smalere ut. 

14.Ikke bekymre deg dersom det du har på deg ikke matcher perfekt, ofte er et mer tilfeldig sammensatt antrekk mer vellykket enn ett som henger sammen fra topp til tå. 

15.En lang kropp tåler store prints og mye kontraster. Jo mørkere bakgrunnen for printet er, jo smalere blir looken. 

16.En skjorte med krage fremhever halsen og rammer ansiktet på en flatterende måte. En v-hals gjør at halsen ser lengre ut. En utringning som sitter tettere rundt halsen fremhever skuldrene dine og gjør at livet og hoftene ser smalere ut. 

17.Om bena dine er fyldigere på innsiden, kan du bruke et skjørt med splitt på utsiden. Er bena fyldigere på utsiden kan splitten være på midten foran skjørtet. 

18.Det finnes aldri en unnskyldning for synlig trusekant! Sørg for at buksen dekker undertøyet. Husk at undertøy i glatt materiale ikke er like synlig under klær som blondeundertøy. 

19.Sterke farger tiltrekker seg oppmerksomhet til visse områder, så husk å bruke de klokt og kun på dine mest flatterende deler av kroppen. 

20.Stilletthæler er alltid på moten. Invester i noen som ikke dreper bena dine, det vil undersåttene dine takke deg for når dagen er omme.

henta ifra: http://www.kvinneguiden.no

 

- fikk du noe tips nåå ? 

hotnot!

kinooo! :)

hallo, snart så stikker jeg og ser på kinoo med Natalie og Eilaa, og vi skal se en film som jeg ikke huske navnet på, thaha. Så må fikse meg videreeee, snakkes :)

hallaaaaa!

- skal du se kino i daag ? :)

digg å være våken nå, å merka at jeg ligget på pc`en -,-

hallo, jeg sto akk opp, fordi jeg merka at jeg ligget på pc`en min, smaaaart, fordi jeg hadde pcen i senga i hele natt sååå, da fikk jeg jo da ligget på den da. Så jeg greier jo da ikke å sove igjen daaaa -,,,-

hadii :)

hotnot !

BB!

hallo, nå i dag på big brother så har dem halloween paaarty, digg å se på ♥

♥ ♥

- ser du på big brotheeer ? 

 

snøøør -,-

hallo, her i moen så snør det, og andre steder daa, og jeg hater snøø da så, er ikke så veldig myee happy akkurat, thahaha. Men det er ikkje æ som bestemmer når snøen kommer, hhahahhahhaha, fine bilder, ahah

Mistletoe

hallo, den nye sangen til justin bieber, er ganske fin uansett om jeg ikke liker han da, hahaha. Men DEN sangen er helt fantastisk !

 

- har du hørt den før ? :)

hjemme..

hallo, nå er jeg hjemme etter skoolen, hehe. Idag så var det driiiit kjedelig, hadde, naturfag, en liten halvtime, saakmatte og gyym, driit kjedelig. Så nå sitter jeg på stuaa og chiller, gjøre litt lekser og sånt snaart, kjedeliiiig!


btw; profilbilde mitt på faceeee :)

- er du hjemme etter skolen ? 

- har skole dagen din vært kjedelig ? 

sein blogging!

hallo, nå er det litt sein blogging, theheh, men har bare ikke orkaa og blogga i dag!

 

ballbingen!

hallo, nå har jeg akk kommet hjem ifra ballbingen i trulserud sammen med: marta, malene,vilde,thomas,sindre,lene,rikke,frida,line og mangeeeeeee flere. det var syyykt morsomt, skal dit i morgen ooog :) thiihhihiih

 

 

God Morgen! :)

hallo, nå er jeg ferdig med å fikse meg til skoolen, wææ det er drit kjedelig på skooolen !!! tahahah, også i går så, så vi en film som heter "Apollo 13" den er drit kjedelig, den handler om  verdensrommet og alt, it`s so boring movie! - har du sett filmen "Apollo 13" ? Såå, vis dere skal se den en eller annen gang, dere burde ikke glede dere fordi at filmen er DRIIIIIT kjedelig, thahahahaha :)

"Det er di mennene som er med i filmen, og tre av dem er oppi univeset elns :)

 

Skal jeg vurdere bloggen DIN?

 


Siden jeg ikke har noe annet å blogge om tenkte jeg å vurdere noen blogger (altså si min mening om bloggen din). Det eneste dere skal gjøre er skrive at du er med + blogg-adressen din i kommentarfeltet. Så trekker jeg ut noen blogger som jeg vurderer :) Trekking blir i morra!

Vil du at bloggen din skal bli vurdert av meg?

hotnot

eminem ! <3

hallo, i dag så har Eminem bursdagen siiiin <3 , jeg har gratulert han på sånn faaaaan side av han på facee :)

r a n d ♥ m bilde av han på google ! :) <3

 

- har du gratulert han på hans faaaaan sideee ? :)

outfite !


bukse: cubus, pris: vetikke..

genser: cubus, pris: vetikke, fikk den i julegave av lene..

t-skjorte: husker ikke, pris: vetikke..

 

Sunt eller ikke sunt?

inspiration

 //weheartit ♥

hva synes du om bildene? 
er du ofte inne på weheartit?  

hvorfor er utseende så viktig ?

 

en tekst jeg har skrevet for noen år siden ! så den er litt rotete :(

Mennesker har fem sanser
 - smak, lukt, berøring, syn og hørsel - og en hjerne til å behandle innspill fra disse sansene, blant andre funksjoner. Vi snakker hele tiden om hvordan man ikke skal "dømme en bok etter sitt omslag" eller "dømme en person av hans utseende", men sannheten er at utseende er det eneste vårt syn tar inn. Denne følelsen av synet er en av bare fem koblinger vi har til verden utenfor våre organer. Derfor, uansett hvor mye vi prøver å ikke dømme ting eller folk basert på utseende, kan vi ikke noe for det, fordi personlighet og lignende alltid kommer etter utseende. Utseende er det første ens syn legger merke til - og det første en blir til å skape meninger om.

Vi bombarderes dag inn og dag ut med mediebilder av mennesker som har blitt kunstig pen. Dessverre lever mange mennesker etter det de ser gjennom media, og så ubevisst, tror mange at det er slik vi "skal" se ut. Det de ikke vet er at disse menneskene tilbringer nesten all sin tid med personlige trenere og ernæringseksperter for å holde tritt med sterk konkurranse fra andre for å være "perfekt" i omverdenen deres. Resten av oss må arbeide for et levende, så vi kan ikke bruke 30-40 timer i uken på helsestudio.

Vårt samfunn ønsker å se "perfekt" ut, det er en besettelse, men vi bør se på ens hjerte. En person kan se perfekt og nydelig ut for øyet å se på, men de kan ha det svarteste hjertet en kan finne. Det er hjertet som er viktig. Det er dette som menes med at det indre telles.

"Ekte" folk trenger er representasjon i media! 

Men HVORDAN oppnå skjønnheten som er så viktig nå til dags?
Skjønnhet og kroppsform går hånd i hånd. En god skjønnhets rutine, blant annet hudpleie, hårpleie og mosjon er viktig for å sikre at utseendet ditt er på sitt beste. Se deg rundt og du vil se vakre menneskener. I filmer, på forsidene på magasiner og på TV-reklame vil du se vakre og veltrente mennesker. Vakre modeller blir betalt masse penger for å fremme ulike produkter og denne strategien fungerer etter skjønnhet og velvære er kvalifiserende egenskaper. Hvis noen har et pent ansikt, men en tjukk og uren kropp, kan han eller hun kan forbli uoppdaget i verden, siden fettet på personen vil skremme bort media. Modeller er en kombinasjon av skjønnhet og veltrent kropp, siden en vakker kropp kompletterer et vakkert ansikt. En modell er en som må se bra ut i klær, både formelle og uformelle, så å se bra ut over hele seg er ganske viktig.

Hvis du ser en vakker og veltrent person, er det lett å tenke at han eller hun var født på den måten, og er heldig. Det er sant av og til, men de fleste må jobbe hardt fysisk for å holde det til det nivået de er på. De må passe på hva de spiser, og få masse mosjon. Disse menneskene kan også ha hatt operasjoner, for eksempel fettsuging eller Botox-injeksjoner. De kan være iført mye og tykke lag med sminke. De kan ha hatt ansiktsbehandling. Skjønnhet, velvære og en veltrent kropp er ikke ofte oppnåelig hvis du gjør noen innsats i det hele tatt.

hallo! :)

hallo, det er litt lenge siden jeg sto opp da, men jeg sto opp kl:11:00 :) tehehhe. Så jeg har rydda rommet mitt ogsåå, var litt rottete eller, thehehe. Så her kommer FØR og ETTER bilder :)

FØR!

Etter!

 

 

 

 

lørdagskooos ? neida, eller kanskje

hallo, nå har jeg,fridaiversen,caroline og sara sittet nesten i en halvtime og diskutert med noen drittunger! Bare begrunn av denne statusen : Trykk "Liker" om du har sett meg i virkeligheten! ♥ også, kom han derre 'wasim" stakkars gutt med det navnet! og han skrev joda: har ikke sett deg i virkeligheten, og gidder heller ikke å gjøre det. Og da begynte diskusjonen daaaaa, mange varsler av 3 kule folk, og resten av drittunger som f.eks: wasim og vebjørn !!! unger, leggdere! :) hahahah, har dødd av latter, + at caroline er drit kuuul, fordi hu er det bare vet ikke hvorfor, ahhaa ;w 

btw: det er caroline <3 :)


brandbu-godteri-hjemme! &lt;3

hallo, kl12:00 elns så stakk jeg og noen andre ta søskene mine ned til brandbu for å kjøpe godteri, så nå sitter jeg her og chiller hjemme, digg medd godteri i senga og bare slakker forran tv og pc. Og jeg var akk på vif.no også så jeg på tippeligaen, og VÅLERENGA ligger på 2.PLASS! så herlig daaaaa.

fine di draktene ! ♥

hotnot

tv,face & chill!

hallo, nå sitter lillebroren min (Kenneth Andrè) og ser på tøfferud på film, tehehe han syntes det er vell gøy ahha :) Og jeg sitter her og chiller og spiller på facee, og jeg spiller jo da The Smurfs & Co, men liksom det er jo gøy, fordi jeg er på lever 20 ! teheheh, så jeg må spare mye sånne "XP" til å komme til level 21 da, men samme det daa hehe :)


tehehehe

 

god kveeeeeeld ! :)

hallo, nå skal jeg skru av pc, chille i stolen og bare slaske forran tv:)


fina, kdda!

 

hotnot

værdens fineste drakt da! <3

chill, camme &lt;3

hallo, nå sitter jeg og spiser potetgull og drikker buuuus, også cammer jeg med eilaa (ikkevanelig theheh) såå, det er jo bare chill da:)


fintdaaa, kdda ! :)

 

10 ting om meg !

hallo, nå kommer det 10 ting om meg!

hallo, nå kommer det 10 ting om meg:

 

1: Jeg heter Hege Merethe

2: Er 98 modell

3: Er ganske blond noen ganger -,-

4: Er høy (haaater det-,-)

5: I am single and free

6: Har aldri vært i ett fly -,-

7: Elsker å shoppe!

8: Mitt lag er VÅLERENGA <3

9: Har hatt kjæreste føør.

10:Pc, mobilen, venner,penger er liiivet !


perfekt ?  neeei !

 

 

- noen ting dere ikke viste om meg ? :)

I DON`T LIKE YOU BITCH!

artig bilde

2-0 ! &lt;3

hallo, nå så langt leder enga <3, det er jo kjempe bra, vålerenga ligger jo nå da på 4.plass på tippeligaen, drit bra, dem eier daa! <3

- heier du på enga ? :) <3

kjempe perfekt !, nooot :)

 

enga-viking!

hallo, snart så er det kaamp, og det må jeg jo da bare se, theheh jeg har kanalen på, der kampen gååår, theheheh engaaa <3

beste lage daaaaa <3

 - hvilket lag heier du på  ? :)

hotnot

New in closets
- er det fin lueeee ? 

- har du sånn lue ? :)

hotnot!

converse vintersko! hotnot ? 

IKKE HATT NETT! -,-

hallo, nå har ikke vi hatt nett på 2 dager, jævelig irritende, fordi at jeg har ikke fått blogga, ikke fått snakka med noen på skype, (som jeg måtte!) Også, får jeg ikke gjort lekser som jeg hadde til i dag og det er jævelig teit! men jeg fikk ikke noe glemmekryss/annmerkning for det da, fordi jeg hadde med melding i meldingsboka, haha. Så nå sitter jeg og ser på tv, theheh. Og i går så fikk jeg bjønfitte( altså sånn luee, skal legge ut bilde, elns sånn som bjønfitte skrives) den er med Norge flagge på toppen av lua da, heheeh, men bilder kommer i dag :) Såååå, nå er jeg hos mormor da, så da er jeg på nett, tehehhehehe.. SÅ ja det er digg med nett! theheheh :)


lekkert.no !

chill !

hallo, nå sitter jeg og chiller med å camme med eilaaaaaaaaa, så nå stikker jeg ned og drikker bruuuuuus hadeeee :)

http://miacelinel.blogg.no/

theheheheh, hallo, denne bloggen JEG MÅ BARE HUSKEEEEEEEEEEE!

http://miacelinel.blogg.no/

sein blogging !

hallo, sorry for sein blogging, men jeg har vært hos mormor fra nå og jeg blir henta kl; 8... så blogger kanskje mere daaaaaaa :) 

hotnot

skoleuniform hotnot ? 

- jeg tok skoleuniform fordi jeg hadde bare lyst, og kanskje fordi jeg syntes "litt" synd på dem som må ta på seg skoleuniform værdag når dem går på skolen ! :)

 

- har du skoleuniform på skolen  ?

- syntes du "litt" synd på dem som må bruke skoleuniform  ? 

 

vanlig hverdag, etter en herlig ferie ! :)

hallo, i dag så er det skole fult med lekser, skole og myee mas, men ja det blir digg å se venna sine igjen.Og jeg håper vi får snart skolebilde, bruker så laaaaaaangt tid ! tehehhehe. Så nå skal jeg stikke og fikse meg sminke meg og litt forskjellig theheheheh

 

Tumblr

litt sånn random bilde ifra weheartit.com !

 

- har du skole i dag eller har du ferieee ? :)

natta

natta bloggen ! :)
chill ?

hallo, nå så ligger jeg i senga og bare chiller maks til jeg ikke orker å drive på pc lengeeer. tehehhe, så nå ligger jeg og spiser godteri, ahhahhaha. snakkkkkkes :)

hjemme !

hallo, nå er jeg hjemme etter høst ferien, har vært hos mormor hele høst ferien, chill! så, jeg har gjort litt ut av ferien og da, jo og bare chille på pc, camme,butikk hiih :) Så nå skal jeg jo bare rydde rommet mitt, fuuuun neeei! haha, så hadeee må stikke og rydde rommet ! :)

rottete ? neeeei, aldriii ! 

 

- må du rydde rommet ditt ?  eller har du rydda det ?

ønskeliste til julegaveeee (litt tidlig;o)

hallo, hha vet det er litt tidlig endaa, men jeg har faktisk laga meg en ønskeliste til juuuul. ALLEREDE ! haha, så her kommer den daa : 

1 : Canon EOS 550D!

2 : Rosa rettetang!

3 : Rosa WII!

4 : HTC Incredible S!

Atomic (Rosa) HTC Incredible S Deksel

 

 

 

 

 

:)

 

- har du laga deg allerede ønskeliste til jul ? :)

 

hotnot

 

lik siden min på facebook !

hallo, har du allerede likt siden min på facebook ?  eller vis du ikke har gjort det,så kan du vell gjøre  det ? :)

 

:)

 

- har du likt allerede ?  :)

klippe meg...

hallo, nå har jeg akk spist og pussa tenner. Og etterpå så skal jeg klippe meg, det blir vell sikkert fint :) Eller jeg skal ikke klippe det sånn at det syntes, men jeg skal gradere det opp sånn at det blir etasjer i håret mitt, og jeg skal ta før og etter bilder. Men jeg vet at det ikke er noe frisører oppe, men det er kjæresten til onkelen min som skal klippe, og hu er ikke noe frisør, og jeg skal si en ting om hu jeg. Hu begynte å klippe hår når hu var 6 år, og da klipte hu brødrene sine, og moren hennes ble fornøyd med det. Og ja, da er hu jo ganske flink til å klippe. Fordi hu klipper vennine sine. Og pannluggen blir sånn klipt på skrå, og det blir forandra forran og bak, så da skal Lene (hu som skal klippe) ta før og etter bilde bak og forran. Så gled dere, jeg gleder meg allerede :)

Det SNØR !

hallo, i valdres,(lygna har vartfall hørt) og hov så der snøøøøøøøøør det. Men jeg får ikke håpe det kommer snøø her.. enda.. haah :)

 

- har du etasjer i håret ? 

- snør det der du er  ?

 

v.on Whore ♥♥♥

to randome bilder ifra weheartit.com 

 

hallaaaaa!

hallo, nå sitter jeg nede i stuaa, kjempe gøøøy.. Så jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om engentelig, hoho. Så vi snakkes sikkert.. :)

SNAKKES :))))

svarene på spm runda, som jeg hadde :)

 

 

fikk litt problemer først, fordi jeg hadde vondt i halsen og div..

 

- fikk du noen svar ?  :)

chiller....

hallo, det er liksom ingen som gidder å camme, så da bare chiller jeg daaaa, drit kjedelig.. Så snart så skal jeg snart spise, så det jo ogsååå bare chill. Venter bare på om eila kan logge på.. 


nydeliiiiiiiiiiiiig, næææt

 

99 spørsmål !

hallo, nå har jeg tenkt tilcå legge ut sånn 99 spørsmål, fordi jeg kjeder meg syykt. Så her kommer dem : 

1. Siste du drakk: melk, haha..

2. Siste telefonsamtale: mamma

3. Siste mottatte sms: inge berit..

4. Siste sangen du hørte på: first of the year..                                                                

5. Sist du gråt:lenge siden, husker ikke...

 

JA ELLER NEI:
6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: nei!

7. har du noen gang vært utro: Nei, utroskap er det værste jeg vet om..

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Haha, har jeg helt sikkert..

9. har du spist noe som er giftig: nei..


ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: dansing..

11. Cola eller Pepsi Max: Cola.

12. Jordbær eller bringebær: jordbær

13. Facebook eller nettby: facebook..

14. Svart eller hvit: begge!

 DETTE ÅRET:

15. Har du fått nye venner i år: En del.

16. Sluttet å være forelsket: 

17. Ledd til du har begynt å gråte: ja, mange ganger..

 

AKKURAT NÅ:

 18. Møtt noen som har forandret deg: nei..

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Det har jeg gjort for lenge siden..

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: ja..

21. Kysset noen fra din top friends liste: nei.. 

SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha: to!

24. Har du kjæledyr: ja, 1 hund 

25. Vil du forandre navnet ditt: nei..

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: filmkos og venner. Hos meg.

27. Når våknet du i dag: 11 ca

28. Hva gjorde du midnatt i går: skypeee..

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: at MARLENE skal komme hit..

30. Sist gang du så pappan din: denne uka, husker ikke hvilken dag..

31. Hva ville du forandra i livet ditt: vetikke..kommer ikke på noe..

32. Hva hører du på akkurat nå: tv`en..

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: ja..

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: at noen maser...

36. Hva er ditt virkelige navn: Hege Merethe F Granvoll..

37. Sivilstatus: singel and free..

38. Stjernetegn: vetikke ;o

39. Gutt eller jente:  jente

40. Alder: 13 år

41. Ungdomskole: brandbu ungdomsskole.

42. Videregående: gran videregående..

43. Hår farge: lyst mørkt...

43. Langt eller kort hår: middels, sparer til langt..

45. Høyde: 169 ca

46. Er du betatt av noen: nei..

48. Piercinger: 1 i ørene

49. Tattovering: Nei

50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre 

 

VILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: kunne aldri ha gjort det.

52. Sovet alene med åpenhimmel:  nei...

53. Dumpet en venn framfor kjæresten:  nei, mitt liv, mine venner!

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: øhh, nei  `?

55. Brukt en hel dag på shopping: jaa! <3

56. Kysset en av samme kjønn: nei.. (sikkert har gjort det, i barnehagen ;o )

57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: nei..

58. Blottet deg for en du er glad i på web: aldri! 

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: nei! 

60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: hadde ikke klart det! men jeg hadde i så fall gått da.

 

AKKURAT NÅ:

61. Spiser: ikkenoe..

62. Drikker: ikkenoe..

63. Nå skal jeg: bare chille..

64. Venter på: en person skal logge på..

65. Hører på: ingenting..


FRAMTIDEN DIN:

66. Lyst på barn: ja..

67. Lyst til å gifte deg: ja..


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: øyne! men leppene burde være fine dem og..

70. Kyss eller klem: Kyss

71. Høyere eller lavere: Høyere

72. Eldre eller yngre: like alder eller eldre

73. Romantisk eller spontan: Romantisk

74. Fin mage eller fine armer: Fin mage ♥

75. Tattovering eller piercing: Ingen av delene..

76. Voldsom eller forsiktig: en mellomting

77. Forhold eller bare lek: Forhold

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: ikke bråkmaker, ikke tilbakeholden heller, men han burde ikke være en pyse heller.

 

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en fremmed: nei..

80. Drukket sterk alkohol: nei..

81. Mista brillene/linsene:bruker ingen ta delene..

82. Sex på første date: nei.

83. Knust noens hjerte: mhm.vetikke..

84. Fått ditt eget hjerte knust: ja..

85. Blitt arrestert: nei..

86. Takket nei til en invitasjon til date: nei..

87. Grått når noen har dødd: ja..

88. Likt en venn som er gutt: ja..

TROR DU PÅ: 

89. Deg selv: Ja, det er viktig

90. Mirakler: tja..

91. Engler: nei..

92. Himmelen: nei?

93. Nissen: Haha, nei.. 

94. Kyssing på første date: Ja, er vel ikke noe galt i det?.. 

95. Kjærlighet ved førtse blikk: HELT klart..SVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: ja,, eilaaaa

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: no, no!

98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Helt klart

99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: penger, pc , mobilen..

 


fintbilde, noooot ! :)


hællæ!

hallo, nå er det litt stund siden jeg sto opp men jeg måtte den og fikse meg og litt sånn, så nå ligger jeg bare å chiller maks, mens jeg driver på face og blogger, hoho. Også har jeg lest noen blogger, vært inne på blogglistaaa. Også skal jeg snart stikke ned og spiseee.


gadd ikke å ta bilde med kameraet mitt, sjøl om det ligger rett ved siden ta meg... Haha

 

 

LEOPARD MØNSTER , HOT

 hallo, Leopard mønster på klær er HOT,HOT, HOT ! jeg digger leopard mønstrene! det er lissom så fint ! På onsdag skal jeg kanskje på shopping, så da skal jeg prøve å finne noe med leopard mønster på! serriøst , jeg DIGGER DET ! hva tenker du om leopard mønster ?
Blumarine03.jpg image by wendylady1 
KJOLE & BIKINI , I LOVE IT !

hotnot

bikin, hotnot? 

 

cammer !

hallo, nå sitter jeg og cammer med eilaaa og laaars. it`s sooo funny, haha, det er bare så kult. Så vi snaaaaaaaakkes :)

camme med eilaa!

hallo, nå sitter jeg og cammer med eilaa, funnnny ! haha. I går så hadde vi camma i 4 timer og 47 min (lengeee). Så det er bare chill å cammeeeeeee. Så nå ligger jeg i sengaa og bare chiller å camme med eilaaa


jaa, dette jeg ligger meeeeeed <3 (vetikke hvorfor sminkepungen er det, haha)

 

 

chiller maaaaks !

hallo, nå sitter jeg og bare chiller maaks, og jeg venter på at Eila skal logge på, så kan vi cammeeee haha. Men må vente til hu kommer til fareeeen sin. Men nå skal jeg spille bingoo på face (yy)


snakk om å chilleeee, haha

- venter du på noen/som skal logge på  ? :)

hotnot

sommer minner ! (weheartit)

Profile PicturesPretty Innocence

Admire, Aspire then AcquireDijean Neo |

 

hehe, fant ikke flere bilder som jeg ville ha med! :)

 

- var det fine bilder ?  :)

 

god morgen / hotnot

hallo,nå har jeg nettopp stått opp. Skal snart spise noe til frokost, men først! Også skal jeg snart sminke meg og sånt, og kanskje camme (yy) hotnot ? 

 

for dere som ikke vet å camme er, å er det akkurat som å ha web med værandre :)

 

- har du camma føøør ?

- har du sminkaaa deg ? 

- har du spist frokost ? :)

Good night, sleep tight!

hallo, natta bloggen ahhah!!

 

viiiil haaaaa !

hallo, nå har jeg sett litt på nette, og det er denne veskaaaaaaaaaaaa jeg vil haaaaaaaaa !!!!

Gala Night Champagne (Veske)

 

- var den ikke fin ?

hotnot

 

hotnot  ?

 

forelska i skypeee ?

hallo, nå sitter jeg og skypeeer med madelen og eilaa, kjempee morsomt (yyy) hooh

btw: ser litt konsaaaa ut 

 

 

- har du skypeeee føøør ? 

eila er digg !

hallo, nå nesten akk så stakk jeg inn på fbanners.. også skrev jeg eila er digg ! <3 og her er det som står på profilen min nååå :


hiohhooh, hu er digg ! <3

 

- har du gjort sånn før med fbanners ? :)

spm runde (igjen)

hallo, nå skal jeg ha en spørsmålsrunde igjen... og denne gangen skaaaaaaaal jeg svare på en video !

 

så SPØRR IGVEI ! :)

bildeeer

hallo, i går så tokk jeg noen bilder, som jeg nå skal legge ut ! 

 

 

 

- fine bilder  ?

fikse meeeg !

hallo, nå skal jeg stikke og fikse meeg. Og gjøre litt andreee ting (trurjeg..) sååå, jeg ser ut som ett troll i tryne nå, fordi jeg ikke har fiksa meg eller noenting.. Såå, jeg kan vell slenge inn ett bilde.

btw: det er profilbilde mitt på facee..

- har du fiksa deg enda.. ? 

- var det fint bilde.. ? 


hotnot

Happy shirt 299,-
Lakky necklace 129,-
Jeggings pants 199,-

- bikbok

tenk å ha en sånn sky...

artig bilde

... som plutselig viser fingeren..

 

- har du sett sånn en sky, der du har vært ? ( det har den som har tatt bilde ) 

Marlene !

hallo, nå sitter jeg og cammer med Marlene som er oppi nord, så jeg savner henne utrolig myeeeeeeeeee, men får håpe hu hit igjen snaaaaaaart <3


hvor søt er du ? 

- syntes du Marlene er søøøøøt  ?:)

skypeeeeeeeeee...

hallo, nå sitter jeg og skyper meg eila (hoho) det er bare chill liksom, hører den musikken hu hører, heeeeeeerlig <3


dette er bare chill da...

 

 

- har du skypet føøøøøøøøør ? 

- syntes du det er chill å skypee ? 

i kveld med ylvis !

hallo, nå ligger jeg og Lene, og bare slakker på sofaen, og ser på i kveld med ylvis, drit gøøøøy

dem er bare så utrolig kuleeeeeeeeeeeeeeee <3

 

- ser du på i kveld med ylvis ? den går på tv2norge !

 

tangeruuuuuuuuud !

hallo, nå er det litt lenge siden tangerudbakken har starta da, men det er utrolig gøøøøøøøøy !

 

- ser du på tangeruuuuud nå ? :)

heeeeey !!!!

hallo, nå sitter jeg og Emma og bare chiller med musikk og sånt, det er jo bare heeerlig. Også blir jeg facerape på faceee, ikke noe gøøøy -,- ! haha

 
vet, vi er digge <3

 

- har du blitt facerape før ? 

 

superkviss !

hallo, nå sitter jeg og Emma og slakker i sofa`en og ser på superkviss. Så snakkes !!!!!!

 

 

- ser du på superkviss ? 

monopol !


pengaaaaaaaaaar <3


pengaaaaaar <3


pengaaaaaaaar, ( vet at dem ikke er ekteee )


emma med i bildeee <3


3 , haha 


ntåå, søte emma <3


vet jeg er mongoooooo :)

 

 

- fine bilder ? 

hotnot

 

 

spilt bingooo

hallo, nå har jeg og lene og emma akk spilt bingo, og det var emma som vant hihi :))

 

- har du spilt bingo  føøør ? 

 

all is not perfect, as they believe them!

all is not perfect, as they believe them!


I call my soul is not perfect, but there are many others who think it is perfect and call themthe soul is perfect!

..

<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/177ff8559b50fce46c001a15d804db39" alt="Blogglisten" /></a>

weheartit...

if nothing goes right,go leftThese things are life

remapThaíx

It's Just A Bunch of Random StuffFFFFOUND!

Things That Inspirejoanne, the gingerbread man

happy bokeh wednesday! no Flickr ? Compartilhamento de fotos!All Girly Stuff!!! ♥♥♥

WUJU ..motley photos.

 

- fine bilder ?

mest aktive !

hallo, nå akk så gikk jeg inn på blogg.no også så jeg lista på over mest aktive, og der ligger jeg på 48.plass ! utrolig stolt :))

 

- har du ligget på listen "Mest aktive" før ? 

 

hotnot

Marius top 199,-
Lovisa cardigan 199,-
Herring shorts 249,-
Simple belt 79,-

- bikbok 

God Morgen !

hallo, nå har jeg nesten akk spist, også har jeg spist frokost som var brødskive med brunost naaaaam. Så nå sitter jeg her og blogger, skal snart fikse meg og sånt :) Så nå bare chiller jeg og spiller + at jeg blogger, hoho :))

 
fantastisk. neeei 

 

- har du spilt bingo før på facebook  ?

- har du spist frokost  ? 

:))

cam med rikke !!

hallo, nå sitter jeg og cammer med rikke på  skype, skype er beeeeeeeeeeeeest haha <3


hhohooh besteeeeeeeeeee

hotnot

Aiza dress 299,-
Simple belt 99,-

bikbok !


hahaha

Meg bor i Norsk,og snakke Norge, på 17.mai meg rope Hora Hora! til dronningen, å nå meg sitte i fengsel å ikke vite hvorfor! ツ [http://lik-dette.com]

bingooooooooooooo

hallo, nå har jeg sitter og spilt bingo noen runder på face :)ooooo, vant pengeeeeeeer haha <3

 

- har du spilt det før ? :)

svar på spørsmålsrunden !

hallo, jeg tar heller svarene i ett innlegg fordi at det tar utrolig langt tid å laste opp videon på youtube og sånt. Så her kommer dem ! :

Frida+Hanne : 

 • Hvorfor er du så frekk mot oss? Og hva har du i mot oss? :)
 • Er ikke frekk mot dere ! Ikkenoe ? 
 • Favorittfarge?
 • Rosa :)

  hva liker du med blogg?¨
 • At man blogger om det man har gjort, outfite og sånt :)

  hvorfor blogger du?
 • Jeg blogger fordi det er gøy.

  Hvilke blogger leser du fast?
 • Jeg leser : anniit.blogg.no, hellemarenh.blogg.no og noen flere 

  Hvem fikk deg til å blogge?
 • Det var ingen som fikk meg til å blogge, men bare fikk lyst til å begynne å blogge :)

  Hva liker du best å lese om på andre sin blogg?
  Lese om:outfite, fridtiden dems og flere ting.
  hvordan skole går du på?
  jeg går på BUS( brandbu ungdomskole)
  hva spiser du oftest til frokost?
  frokost blanding :)
  hvilken tannkrem bruker du?
  den sterke, og den man får hvitere tenner av :) husker ikke hva den heter
  Har du god forhold til foreldrene dine?
  ja
  Dine fem beste venner?
  katrine,malene,og flee
  Hvor mange tenner har du mista?
  ehh, huskee ikke.
  Hvor mange blomstrer har du på rommet ditt?
  ingen
  Favorittfag?
  K&H og gym 
  Favorittbok?
  huskee ikke hva den heter...
  Bok VS film?
  film
  Brun vs grå
  brun
  Ville du helst brukket en arm eller et bein?
  ehh, vet ikke helt 
  Har du kjærste?
  nei
  Hvorfor liker du han?? (hvis ja på første)
  ..
  Hvor gammel var du første gang du kyssa?
  haha, barnehagen 4-5 år ? 
  Når lærte du og svømme?
  1.klasse
  Hva slags musikk tåler du IKKE å høre på?
  rock ahah
  Hvorfor vil du ha akkuratt en sheltie?
  sheltie ? 
  Hva tåler du IKKE å spise?
  ingenting..
  Hva tåler du IKKE å drikke?
  ingenting..
  Kjedligste film?
  2012 overdrivenede film !
  Bestevenn?
  katrine? <3
  Hva gleder du deg mest til akkuratt nå?
  å bli ferdig med å svare på spm deres
  Hvor gammel var du første gang du farget håret?
  har ikke farget det, liker hår fargen min 
  Nevn 3 stykker du likte når du gikk i 6-7
  anna,lene og vilde <3
  3 beste blogger?
  anniit.blogg.no, hellemarenh.blogg.no sophieelise.blogg.no.
  Når begynte du å blogge?
  i fjor
  Hva fikk deg til å blogge?
  husker ikke...
  Planer for hva du vil gjøre og slik når du blir eldre?
  har ingen planer, enda...
  Driver du med sport, hvilken(e)?
  nei, jeg gjorde
  Hva er ditt beste ferieminne?
  i danmark <3
  hva slags parfyme bruker du?
  husker ikke hva den heter... den ligger oppe, gidder ikke å gå opp å se hva den heter :)
  vis/ta bildet av det klesplagget du liker aller mest?
  i ett annet innlegg
  hva slags sminke bruker du?
  mascara og pudder
  Hvor får du kjøpt sånn kul blåfarge til hår?
  vet ikke..
  Favorite movie?
  the last song <3
  har du dyr?
  ja
  Fav. sminke?
  mascara og pudder
  Siste du kjøpte?
  husker ikke...
  Hvor mange par sko har du?
  øhh, mangee
  Hvor lenge siden er det du begynte å blogge, og hvorfor gjorde du det?
  lenge. det husker jeg ikke
  Hvem er ditt store forbilde?
  mange bloggere ! og flere 
  Hva er din favorittkjole? vise?
  i ett annet innlegg, som jeg skal vise det andre spørsmålet og
  Hva er den fineste byen i Norge?
  oslo !
  Velg en ting ut av sminkepungen din, du ikke klarer deg uten?
  mascara !
  Er det noe du ville ha forandret på i livet ditt, eller gått tilbake og gjort anderledes?
  nei !
  Hva er det fineste plagget du eier?
  viser bilde i ett innlegg med det andre spørsmålene..
  Hvem liker du?
  en fyyr 
  Hvilket fag liker du best? Hvorfor?
  k&h fordi det eier det andre fagene og gym
  Hvilket fag liker du minst? Hvorfor?
  engelsk,norsk,matte,samf,rle. fordi det er drit kjedelig
  Hvem er din bestevenn?
  Katrine...
  Hva vil du bli når du blir voksen?
  Vet ikke..
  Hva er du mest avhengig av?
  pc`en,mobilen og kamera <3
  Hvis du kunne fått ett ønske oppfylt, uansett hva det ville vært, hva skulle det vært?
  reist til utlande !
  Tar du sol, og evt. hvor ofte?
  nei, tar ikke sol 
  Hvor mye tid bruker du på blogg om dagen?
  mye tiiid
  Har du søsken?
  ja
  Beste sang?
  skrillex,popular og mange andre
  Liker du å strikke?
  nei
  Hvilken data har du?
  compaq
  Hvem savner du mest akk nå?
  Marlene & Frida Kristine.. <3
  Har du mye klær?
  Jaa
  Hvor kjøper du mest klær?
  mange steder
  Beste film?
  The last song, og flere 
  Fineste farge?
  rosa
  banner du mye?
  ja, gjorde
  Hva har du i snitt på skolen?
  vet ikke
  Er det noen du stoler 110% på?
  ja katrine
  Lyver du mye?
  nei
  Hva er ditt favoritt blad?
  topp
  Beskriv deg selv med tre ord ?
  snill,omtenksom, flink ahah
  har du bra selvtillit?
  ja..
  Hva tenker du når du ser deg i speilet om morgenen ?
  oi, fikse meg
  Har noen som står deg veldig nær dødd?
  den har dødd :((
  hvor mange anmerkninger har du?
  ingen, trur jeg..
  hva var det siste du sa til moren din?
  hade
  Hvordan kamera har du?
  Nikon coolpix
  Er du allergisk mot noe?
  nei
  hva var din første kommentar?
  tips, siden jeg har fulgt med på den gamle bloggen din. Lag større innlegg og ha flere bilder du har tatt selv, da vil den bli enda bedre :) hint hint
  Har du blitt mer "populær" etter du begynte å blogge?
  ja, trur det..
  Har du fått karakter 2 eller mindre?
  nei
  Bruker du å besøke de som kommenterer hos deg?
  ja, noen ganger
  Hvilken skostørrelse bruker du?
  38-39 ? 
  Har du mange gutte venner?
  ja
  Hva syntes du om Rebekka Black?
  flink til å synge...
  Hva syns du om alle spørsmålene som er blitt stilt i spørsmåls runden?
  mange, men fineee :)
  Hvor mange dyr har du?
  2
  fav. mat, drikke, dyr, hunderase, land, by, klesmerke, frukt, grønsak
  taco,brus,hund,blanda,USA(norge,danmark,sverige),oslo,mange, eple. paprika <3
  hvis du skulle på en øde øy hva 3 ting ville du ha med?
  pc,kamera og mobil(pc og kamera som ikke brukte strøm (yy) )
  tror du på det overnaturlige?
 • vet ikke..
 • 1: Åssen kamera har du ?
  Nikon 
  2: Åssen mobil har du ?
  Sony
  3: Åssen pc har du ?
  compaq
  4: Elsker du frukt ?
  ja
  5: Savner du noen/mange ?
 • jaa
 • hvem er din beste venn?
 • katrine
  hvordan pc har du?
  compaq
  liker du rosa eller rød best?
 • rosa ! :) 

 

 

håper dere fikk noe svar på det dere trenge å ha svar på... :)

kunne dere ha gått med en ta disse kjolene ?

hvem av dem kunne du ha gått med ? 

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits